Vsi.si > Delo in izobraževanje > Izobraževanje > Za podjetja

Za podjetja izvajamo kvalitetna izobraževanja. Za podjetja in ostale.

Uporabna izobraževanja za podjetja in kvalitetna izobraževanja za podjetja. Za podjetja izvajamo različna izobraževanja. Izobraževanje za podjetja, ki želijo postati uspešna ali svoje poslovanje izboljšati.

Coaching za podjetja je veliko več kot trening. Coaching je sodoben pristop k učenju in osebni rasti. Coaching - NLP metoda, s katero coach pomaga varovancem, da sami najdejo rešitve za svoje težave in boljšo osebnostno rast. Izvajamo coaching za posameznike in coaching za podjetja (time).  CandorDominko d.o.o.
Coaching - s HeRoes Group strokovnjaki do hitrejšega doseganja ciljev. Coaching za podjetja za zmanjšanje poslovnih skrbi, coaching za boljšo komunikacijo in coaching za povečanje učinkovitosti - coaching za podjetja vam bo pomagal do boljših rezultatov v vašem podjetju. Pri upravljanju podjetja si lahko pomagate z Assessment centri.
Pravilna komunikacija za podjetja je ključ do boljših odnosov v podjetju. Dobra komunikacija je pot do izboljšanja učinkovitosti podjetja. Odločite se za našo šolo za komuniciranje - učinkovita komunikacija za podjetja. Šola za komuniciranje vas bo naučila tudi obvladovanja stresa na delovnem mestu. Candor-Dominko.
NLP izobraževanja za podjetja - tečaj javnega nastopanja, šola komunikacije, čustvena inteligenca in še več. NLP trener Miha Bavec v izobraževanjih za podjetja predstavi različne tehnike in veščine, ki jih boste s pridom uporabljali. NLP izobraževanja za podjetja vas opremijo z znanjem, ki ga lahko že takoj uporabite na svojem delovnem mestu - Transformacija d.o.o.
Izobraževanje za podjetja z orodjem, ki učenje poenostavi. Lumina Spark za osebnostno profiliranje - učenje načinov, kako učinkovito razvijanje drugih. Izobraževanje za podjetja za razumevanja tima in učenje dobre interakcije med vodjo in zaposlenim za podjetja. Učenje veščin, ki vam bodo pomagale pri zaposlovanju kvalitetnih kadrov. HeRoes Group d.o.o.