Vsi.si > Delo in izobraževanje > Izobraževanje > Treningi

Treningi - trening komunikacije, prodajni trening in drugi treningi.

Treningi lahko izboljšajo vaše poslovanje in osebno rast - trening komunikacije, prodajni trening in drugi treningi. Tudi vodenjski treningi.

Izobraževanje in trening komunikacije za izboljšane komunikacijske veščine. Osebna komunikacija in komunikacija v podjetju sta ključni za dobre medsebojne odnose in boljšo klimo na delovnem mestu. NLP trener Miha Bavec izvaja kvalitetni trening komunikacije. Izobraževanje komunikacije v podjetju Transformacija d.o.o.
Vodenjski treningi HeRoes Group za dobre nadzornike ali vodje. Vodenjski treningi vas bodo naučili veščin, ki jih potrebuje dober vodja tima. Vodenjski treningi nudijo dobre rezultate, saj v skupino naenkrat vključimo do 12 oseb. Treningi trajajo od tri do pet dni. Treningi so prilagojeni vašim potrebam in željam – treningi lahko potekajo tudi v večernih urah ali za vikend. V ponudbi imamo tudi prodajni trening.
Prodajni treningi podjetja HeRoes Group vam bodo omogočili, da boste izboljšali prodajo. Prodajni treningi za uspešno izvajanje vseh faz procesa prodaje. Treningi omogočajo spoznavanje vseh veščin ter slabosti, ki jih bodo treningi odpravili. Prodajni treningi, ki ga ponujamo, temeljijo na vrednotenju osebnostnih lastnost. Treningi (tudi vodenjski treningi) so prilagojeni vašim željam.