Vsi.si > Delo in izobraževanje > Izobraževanje

Izobraževanje. Izobraževanje odraslih in izobraževanje za podjetja

Izobraževanje. Izobraževanje odraslih na vseh področjih. Izobraževanje za odrasle – poklicno izobraževanje. Oglejte si tudi izobraževanje za podjetja – uspešno izobraževanje, odlični rezultati.

Redesign My Brain   S01 S02
Gorazd Vertovšek je motivator, ki poleg motivacijskih predavanj organizira tudi raznorazna izobraževanja o vodenju in ravnanju z ljudmi.
Več informacij o kvalifikacijah in cenah nacionalne poklicne kvalifikacije izveste na strani Uradnega lista.
Organiziramo enodnevno oziroma 8-urno hitro učenje poslovne angleščine in poslovnega komuniciranja. Usposabljanje je primerno za tržnike oziroma za vse iz marketinške panoge. Izboljšajte svojo poslovno komuniciranje z našo pomočjo. Do boljšega znanja angleščine vam bodo pomagali izkušeni profesorji angleščine. Holistični center Karnion, Kranj.
Slovenske prakse obveznega cepljenja otrok in pravice staršev v represivnem sistemu
Gradbeni zakon (GZ) na novo ureja področje gradbenih dovoljenj ter postopka javnih naročil gradenj. Vabljeni na izobraževanje o spremembah, ki jih GZ prinaša.
Izobraževalni program s področja zakona o podeljevanju koncesij ter priprave koncesijskih pogodb. Pridobite naziv strokovnjaka za koncesije in javno-zasebna partnerstva.
NLP izobraževanja za podjetja in trening komunikacije za izboljšane komunikacijske veščine. Osebna komunikacija in komunikacija v podjetju sta ključni za dobre medsebojne odnose in boljšo klimo na delovnem mestu. Izobraževanje dobre komunikacije v podjetju Transformacija d.o.o.
Opravljajte svoje delo vrhunsko! Izobraževanje, ki ga izvaja NLP trener Miha Bavec, bo pripomoglo k doseganju uspehov in vključuje komunikacijske treninge in delavnice s področja vodenja, nastopanja in čustvene inteligence. Izobraževanje za podjetja ali za osebni razvoj. Transformacija d.o.o.
Poslovno izobraževanje s konkretnimi informacijami. Seminarji, delavnice in poslovne simulacije – naše izobraževanje vam bo odprlo vrata do poslovnega uspeha. Nudimo vam tudi e-izobraževanje, predvsem s področja prodaje in marketinga. Odločite se za naše izobraževanje in izboljšajte svojo retoriko, trženje ali internetne strani. Naše poslovno izobraževanje odraslih vas bo navdušilo!
Iščete NLP v Sloveniji? Vabljeni k ogledu spletne strani. NLP praktik – trening, ki vam omogoča razvoj osebnosti. 
Izobraževanje in inštruiranje dijakov, osnovnošolcev in študentov. Strokovno, hitro in poceni do pravih rezultatov s podjetjem D & S inštrukcije Ljubljana. Inštruiramo vse nivoje in vse predmete. Inštrukcije matematike in fizike za osnovne in srednje šole ter inštrukcije za fakultete.
Gorazd Vertovšek za management proizvodnih in storitvenih procesov. Gorazd Vertovšek se zaveda, da je za uspešno poslovanje pomemben tudi management kadrov.
Vas zanima NLP izobraževanje? Vabljeni k ogledu spletne strani. NLP v Sloveniji – trening iz nevrolingvističnega programiranja. 
Temeljne poklicne kvalifikacije javno zasebnega partnerstva v Sloveniji pri podjetju Uradni list.
Šolanje za odrasle Landis d.o.o. Izobraževanje odraslih, srednje poklicno in poklicno tehniško izobraževanje - trgovec (prodajalec), ekonomski tehnik PTI, bolničar negovalec, tehnik zdravstvene nege. Ponujamo vam štiri programe izobraževanja, s katerimi boste pridobili znanja, ki vam bodo povečala možnosti na trgu dela. Programi za odrasle, ki ponujajo veliko teoretičnega in praktičnega znanja. Landis d.o.o., Ljubljana 
Prodaja pravnih knjig, priročnikov in ostale pravne literature. Na voljo tudi nove izdaje različnih zakonikov s komentarji. Preverite ponudbo!
GDPR uredba je Splošna uredba o varstvu podatkov, ki bo v veljavo stopila maja 2018. GDPR prinaša obilo novosti v slovensko zakonodajo. Vabljeni na izobraževanje, kjer vas bomo seznanili s temi novostmi.
Izobraževanje odraslih za doseganje izjemnih poslovnih uspehov. Izobraževanje obsega vedenjsko svetovanje, kadrovsko svetovanje, profiliranje delovnih mest, program osebne moči, vodenjski trening, prodajni trening, kadrovski trening, itd.  Naše izobraževanje za odrasle in druga podporna orodja, ki jih uporabljamo, pomenijo prihodnost kadrovanja.