Angleščina za začetnike odlična rešitev za vse, ki še niste vešči tega jezika


Angleščina za začetnike predstavlja odlično priložnost za vse, ki bi se radi naučili skoraj najbolj razširjenega jezika. V sodobni družbi znanja nas angleščina spremlja že od najzgodnejšega otroštva. Dostopnejša potovanja, prepredenost poslovnih vezi, prijateljev in sorodnikov s celega sveta in globalizacija zahtevajo dobro znanje angleškega jezika. Znanje, ki vam ga lahko omogoči tečaj angleščine v Candor Dominko Ljubljana.


Tečaj angleškega jezika
poleg razvijanja sposobnosti za učinkovito rabo angleškega jezika kot sredstva za komunikacijo omogoča tudi, da boste na začetnem tečaju angleškega jezika spoznali kulturo in civilizacijske posebnosti angleško govorečih narodov. Obenem pa tudi, da boste sposobni suvereno komunicirati tako z ljudmi, ki jim je angleščina tuj jezik, kot s tistimi, ki govorijo angleščino kot materni jezik.


Angleščina za začetnike - kaj vse ponuja začetni tečaj angleškega jezika


tečaj angleškega jezikaAngleščina za začetnike sezačnez osnovami. Teme, ki jih obravnava tečaj angleškega jezika, so praktične in uporabne za komunikacijo v vsakdanjem življenju. Po končani stopnji boste tako sposobni v angleškem jeziku predstaviti in opisati sebe ter druge, jih povprašati po telefonski številki, naslovu bivališča, družini, konjičkih. Poznali boste dele dneva, mesece, urnike, znali uporabljati števila, vrstilne števnike, ter povedati, koliko je ura, koliko kaj stane ... Znali boste umestiti predmete v prostor in opisati stanovanje, pohištvo, bivalno okolje - sosesko ter počitniške lokacije. Lahko boste naročili hrano in pijačo, dajali navodila, se ustrezno odzvali na zahteve drugih in postavili svoje... Preberite več tukaj: https://www.vsi.si/candor-dominko-jezikovna-sola-kd

PREVERITE TUDI OBVLADOVANJE STRESA


Angleščina za začetnike - učenje angleščine v izziv in sprostitev


Znanje tujihjezikovje danes zelo pomembno in dobrodošlo na vsakem koraku. Z učinkovitimi tečaji angleščine, kot je angleščina za začetnike, boste postali samozavestnejši tudi v tujem jeziku. Znebili se boste občutka zadrege in nelagodja, ki vas je prej spremljal, ko je bilo treba govoriti v angleščini.

individualni tečaj angleščine


Ob vpisu v tečaj angleškega jezika se lahko odločite za skupinski ali individualni tečaj angleščine. Cena tečaja angleškega jezika je v Candor Dominko Ljubljana tako ugodna, da je prepričala že številne.