Nega kože na obrazu: aknasta, mastna ali suha koža? Mi poskrbimo za vse.

Nega kože na obrazu v BM kozmetičnem studiu zajema različne tretmaje, s katerimi pripomoremo k lepšemu videzu, elastičnosti in bolj zdravi koži. Nega kože poteka pod vodstvom usposobljenih kozmetičark, ki se na svoje delo odlično spoznajo. Nega kože je prilagojena vsakemu posamezniku, zato je primerna prav za vse, ki si želite zdravo in napeto kožo na obrazu. Ne glede na to, kakšno kožo imate, zagotavljamo vam vrhunsko nego tako aknaste, kakor tudi mastne in suhe kože. Vabljeni v BM kozmetični studio, kjer bomo poskrbeli za ustrezno nego vaše kože na obrazu in dekolteju. Prepričani smo, da se boste po končanem tretmaju v svoji koži počutili bolj samozavestno in ne le to, izgledali boste fantastično.

 

VEČ O POSTOPKU NEGE OBRAZA

 

Nega kože in masaža obraza v BM kozmetičnem studiu


BM studio je kozmetični salon, ki se lahko pohvali s 25-letno tradicijo. Ponujamo vam različne tretmaje za nego kože in obraza, med drugim tudi čiščenje obraza ter masažo obraza in dekolteja. Poleg vrhunske nege kože na vašem obrazu s kozmetiko vrhunske kakovosti, vam ponujamo še celo vrsto drugih storitev: oblikovanje in barvanje obrvi in trepalnic, depilacije, specialne pilinge z encimi, pilinge z AHA, anti-age tretmaje z mikrotokovi, globinsko mehansko alveolarno masažo, mezoterapijo brez igel, fotopomlajevanje, anti celulitne tretmaje itd. Z veseljem vam bomo tudi pomagali z nasveti o pravilni negi kože, ki jo lahko izvajate tudi doma. Vabljeni v BM studio, kjer bomo poskrbeli za vse tipe kože: nego aknaste kože, nego mastne kože in nego suhe kože.

 

nega aknaste koženega kože na obrazu

 

Specialna AHA nega kože na obrazu: glajenje in obnova kože


AHA piling je specialen tretma, s katerim poskrbimo za ustrezno nego vseh tipov kože (aknasta, mastna ali suha). Namenjen je tistim, ki potrebujejo sijaj, obnovo in glajenje kože. AHA tretma za nego kože je izjemno učinkovit, spremembo boste opazili že po prvem tretmaju, saj bo vaša koža v trenutku postala bolj gladka in mehka. 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
BM Studio d.o.o.
Naslov
Dunajska cesta 63
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon - pet: 12.00 - 20.00; Sob, ned in prazniki zaprto
Spletna stran
E-pošta
01 437 41 68
Seznam fraz
Nega kože, nega aknaste kože
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA