Pazite na naslednje znake bolezni: putika

Putika (z drugimi besedami še protin, giht, urični artritis) je resen zdravstveni problem. Pojavi se zaradi nalaganja kristalov sečne kisline v sklepih (lahko tudi v drugih tkivih). To pa nato povzroča različna vnetja, otekline in bolečine. Pravimo ji tudi urični artritis, saj povzroča podobne težave, kot artritis. Pozorni bodite na naslednje znake bolezni putike.

  • Povišana raven sečne kisline v krvi (gre za prvo stopnjo putike)
  • Vnetje sklepa: največkrat je prizadet sklep palca na nogi
  • Akutni napad protina: bolečina v sklepu je tako močna, da posameznik silovito reagira že na najmanjši dotik. Razvidna je tudi očitna oteklina.

PREBERITE TUDI O ALTERNATIVINEM ZDRAVLJENJU IŠIASA!

Putika in prehrana: glavni razlog za nastanek putike je stres, vendar pa škoduje tudi napačna, s purini bogata hranaPutika je kristalizacija urinske kisline v sklepih

Najpomembnejši dejavnik nastanka putike sta stres in napačna hrana. Putika nastane, ko je koncentracija sečne kisline v krvi previsoka, ko jo ledvice ne uspejo izločiti iz telesa in se kristali sečne kisline začnejo nalagati v določenih delih telesa, najpogosteje v sklepih, najpogosteje v sklepu, v korenu nožnega palca, ki je najdlje od srca. Da bi vsaj malo omilili bolezen, se je dobro izogibati divjačini, drobovini, mesnim omakam, sardelam, slanikom, jetrom, pravi kavi, kvasu, alkoholu, stročnicam. Prehrana za putiko, ki naj bi olajšala znake bolezni je:

  • Sveže sadje in zelenjava
  • Zeliščni čaji
  • Pijte velike količine vode
  • Uporabljanje proti-vnetnih začimb kot je kurkuma

Premagajte znake bolezni: putika in bioenergoterapij

Bioenergoterapija po metodi DBRET (Distance-Bio-Resonance-Energy-Transfer) spada v t.i. naravno »zdravljenje« putike. Energijski poseg je izjemno učinkovit, saj putika v treh štirih dneh izzveni (izgine). Postopek poteka na daljavo, brez neposrednega kontakta s klientom. Nikakršno vnaprejšnje plačilo ni potrebno. V kolikor bioenergoterapija na daljavo nebi bila uspešna, nimate nikakršnega dolga do bioenergoterapevta. Uspešnost pri sanaciji putike po metodi DBRET je preko 95%.

Bioenergoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih učinkov. Naravno zdravljenje s putiko je hitro, saj bolečine začnejo popuščati takoj, že na drugi ali tretji dan terapije se stanje bistveno popravi (vsaj za 50% boljše), četrti dan pa je izboljšanje stanja običajno med 70-90%. Fizično stanje prizadetega sklepa se v naslednjih dneh popolnoma popravi. Putika izzveni.

Putika oz. artritis

Žal je velika večina klientov, ki jih muči putika, neinformiranih o bioenergoterapiji po metodi DBRET, in največkrat najdejo pot k nam šele, ko so preizkusili že vse druge (neuspešne) načine zdravljenja. Metoda, s katero se lotimo težav, ki jih povzroča putika, je hitra, zanesljiva in skoraj stoodstotno uspešna! Več si lahko preberete na naši spletni strani: www.bioquantum.si!