Vrtna garnitura nudi udobje in polepša vrt

Začela se je pomlad in s tem tudi sezona piknikov ter druženja na vrtu. In kaj lahko naredi boljše vzdušje na domači terasi, balkonu ali vrtu kot skrbno izbrana vrtna garnitura, ki zagotavlja udobje med branjem knjige? Vrtna garnitura ni namenjena samo lepši okolici hiše oz. lepšemu vrtu, temveč je tudi odlična priložnost za druženje in zabave s prijatelji ter sorodniki. Kakovostna in udobna vrtna garnitura lahko vsak piknik naredi še bolj prijeten.
Na izbiro vrtnega pohištva vpliva življenjski slog uporabnika. Pomembno je, da med različnimi vrstami vrtnega pohištva izberemo prave kombinacije, prave barve in materiale. Takšne, ki bodo skladni z bivalnim prostorom in hkrati z našim značajem. Poleg vrtne sedežne garniture se lahko odločite za nakup stolov in mize ter elementov, kot so vrtni ležalniki, počivalniki, vrtne klopi, mizice, vrtne zofe, vrtne skrinje …. Vsi ti elementi so združeni v kolekcije vrtnega pohištva.

 

 

Lesene, plastične in kovinske vrtne garniture

Vrtna sedežna garnituraVrtne sedežne garniture ponujajo veliko možnosti – izbirate lahko med različnim številom stolov ali klopi, najdete pa lahko tudi modele s kotnimi klopmi ter celo počivalnikom za noge. Vrtna garnitura je lahko izdelana iz lesa, plastike ali kovine. Za vse, ki radi prisegate na naravne materiale, bo les boljša izbira. Pri nakupu lesenega pohištva bodite pozorni na vrsto lesa ter ustreznost zaščite. Lesena vrtna garnitura potrebuje pravilno vzdrževanje in vsaj enkrat na leto zaščito z lakom, da je vremenske nevšečnosti ne uničijo prehitro.
Kovinske vrtne garniture iz nerjavečega jekla, aluminija predstavljajo izziv ljudem, živečim v modernih predelih mest. Z lahkotnimi linijami in oblikami, ki lahko sledijo kakršnemukoli stilu, se kovinske vrtne garniture podajo na tako rekoč vsak prostor. Še posebej je idealno za kotičke mestnih teras in balkonov, ki jih spremenijo v prave oaze sprostitve in užitka.

 

 

Kovinske vrtne garniture Bevec za sodoben pridih

V podjetju Bevec vam ponujamo sodobne vrtne sedežne garniture, ki so primerne tako za vrt kot za terase in balkone. Vrtna garnitura je narejena iz visokopolirane nerjeveče konstrukcije ASI304 in udobnih vodoodbojnih blazin, ki zagotavljajo prijeten odih na vaši terasi, balkonu ali vrtu in hkrati dajejo sodoben in eleganten izgled. Vrtne sedežne garniture so na voljo v različnih postavitvah in dimenzijah, tako kotnih kakor tudi posameznih delov garniture: enosed, dvosed ali trosed.

Obiščite nas in izberite kakovostne kovinske vrtne sedežne garniture ter ustvarite svojo zeleno oazo. V naši ponudbi vrtne opreme pa boste našli tudi inox korita za rože.
Vabljeni.

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
BEVEC proizvodnja in storitve d.o.o.
Naslov
Podbevškova ulica 36
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
041643196
Seznam fraz
vrtna garnitura, vrtne sedežne garniture, kovinske vrtne garniture
ZEMLJEVID