Kovinske omare za delavniceKovinski regali so vsestranska oprema vsake kleti, delavnice ali garaže

Kovinski regali oz. kovinske police so pohištveni kos, ki nudi dragocen odlagalni prostor. Razlikujejo se po razmaku med posameznimi policami in številu polic, zato se prilagajajo posameznim potrebam. Za razliko od lesenih polic so kovinski regali bolj vzdržljivi, lažji in hkrati tudi enostavnejši za čiščenje, saj lahko prah in morebitne razlite tekočine obrišemo kar s suho oz. mokro krpo in malce detergenta. Ker so kovinski regali lahki, jih z lahkoto prenašate po prostoru. Na kovinskih policah lahko shranjujete živila (primerno npr. za kleti stanovanj in poslovnih prostorov), naprave in orodja ter drugo delavniško opremo. Delavniška oprema vam bo na kovinskih regalih vedno dostopna, hkrati pa urejeno pospravljena. Če ne želite, da je delavniška oprema vidna, potem se lahko odločite za kovinske omare za delavnice, ki se zapirajo. Kovinski regali so odlični tudi za shranjevanje nekaterih živil, saj omogočajo dober pretok zraka (npr. zaboji jabolk). Izbirate lahko med številnimi modeli kovinskih polic, med katerimi se bo zagotovo našel tudi kakšen za vaš okus. Ponudba kovinskih regalov je predstavljena na spletni strani, za dodatna pojasnila pa smo vam vedno na voljo tudi preko telefona ali elektronske pošte. Vsi modeli kovinskih polic za delavniško opremo, živila, naprave in druge stvari so vam na voljo po ugodni ceni.

Kovinske omare za delavnice

Kovinski regaliZa razliko od kovinskih regalov se kovinske omare za delavnice zapirajo in s tem onemogočajo pogled. To je uporabno predvsem takrat, ko želimo, da prostor deluje manj natrpan s stvarmi ali pa imamo dragocenejše predmete, ki jih želimo zakleniti s ključavnico. Tudi kovinske omare za delavnice se ponašajo z izjemno trdnostjo in vzdržljivostjo, hkrati pa so odporne na umazanijo, vlago in udarce. Prenašanje je zelo enostavno.
Poleg vseh naštetih izdelkov boste pri priznanem slovenskem proizvajalcu našli tudi inox kabelske police (in opremo za kabelske police - dimenzije vseh vrst), vrtne garniture, industrijsko opremo, svetila, pritrdilno opremo za sončne elektrarne in še bi lahko naštevali.