Kovinske omare za shranjevanjeKovinske omarice odlikuje trdnost, dolgotrajna vrednost in higieničnost

Kovinske omarice najdemo v vsakem delovnem okolju, industriji, športnih objektih, zdravstvenih in izobraževalnih ustanovah, tako v pisarnah in v vseh vrstah javnih prostorov, saj so zelo koristne za hranjenje in zaščito osebnih predmetov. Kovinske omarice tako kot kovinski regali prinašajo številne prednosti, kot so trdnost, dolgotrajna vrednost in higieničnost ter ugodna cena. Cenovno so kovinske omarice vsekakor ugodnejša rešitev v primerjavi z lesenimi omaricami, pa tudi bolj higienične in enostavnejše so za vzdrževanje. Na površinah in težje dostopnih mestih lesenih omaric se velikokrat nabira umazanija, ki jo le s težavo odstranite. Pri kovinskih pa prah hitro in enostavno zbrišete s suho ali mokro krpo. Kovinske omarice so tudi lahke, zato jih je enostavno premestiti z enega mesta na drugo. V primeru manjših mehanskih poškodb se le-te da enostavno popraviti.
V podjetju Bevec izdelujemo različno kovinsko pohištvo. Kovinski regali, garderobne omare in kovinske omarice so izdelani iz 0,8 mm debele prašno barvane pločevine. Kovinsko pohištvo je primerno tako za industrijske objekte, kakor tudi za športne centre, bolnice in šole.

 

 

Arhivske omare namenjene shranjevanju in varovanju vseh vrst gradiva

Arhivske omare so namenjene shranjevanju vseh vrst arhivskega gradiva, raznih dokumentov, poročil, pogodb in drugih pomembnih predmetov, ki naj ne bi bili dosegljivi vsakomur. Kovinske arhivske omare bodo dobro zaščitile vsebino – tudi v primeru požara. Ker je omara izdelana po meri, se bo ujemala s preostalo opremo vaše pisarne. Tako kot garderobne omare lahko tudi kovinske arhivske omare po meri postavite kamorkoli in s tem maksimalno izkoristite vaš prostor v pisarni. Hkrati pa bo lepa arhivska kovinska omara v želeni barvi poskrbela za lepši in prijetnejši videz vaših pisarniških prostorov.
Dimenzije arhivske omare so prilagojene pisarniškim potrebam, po predhodnem dogovoru pa so možne tudi ostale dimenzije omar. Izbirate lahko med različnimi višinami in širinami omare ter različnim številom polic. Kovinske arhivske ognjevarne omare so opremljene z močnimi policami, cilindrično ključavnico in dvotočkovnim zapiralnim mehanizmom. Standardna barva je svetlo sivo RAL 7035, ostale barve pa so na voljo po naročilu.

 

 

Kovinski regali za dom, pisarne, delavnice, garaže, arhive in skladišča

Kovinski regali in kovinske omarice predstavljajo najboljšo rešitev za vašo klet, shrambo, garažo, delavnico, pa tudi za pisarno, saj kovinski regali omogočajo optimalno izrabo prostora ter pregledno in urejeno skladiščenje. Najbolje jih je postaviti od vrha do tal in od stene do stene. Če je vsaka stvar na svojem mestu, jo bomo vedno zlahka našli.

Obiščite nas.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
BEVEC proizvodnja in storitve d.o.o.
Naslov
Podbevškova ulica 36
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
041643196
Seznam fraz
kovinske omarice, arhivske omare, kovinski regali
ZEMLJEVID