Kovinske omare za orodje za urejeno delavnico

Kovinske omare za orodjeV delavnicah se običajno uporablja veliko število orodij in naprav. Vsakdo si želi, da bi bile po delu vse naprave in drugi pripomočki varno in urejeno pospravljeni. V ta namen lahko uporabimo praktične kovinske omare za orodje, ki jih izdelujemo v priznanem slovenskem podjetju Bevec. Nudimo vam zelo raznolike omare za orodje. Cena tovrstnih kovinskih omar za orodje je zelo dostopna, zato si jih lahko privoščijo tako podjetja kot zasebniki. Omare za orodje imajo lahko različne notranje razporeditve (predali, kljukice za obešanje, police, itd.), razlikujejo pa se lahko tudi po velikosti, barvi in načinu odpiranje. Kovinskim omaram za orodje lahko dodamo ključavnico, kar je še posebej pomembno, če v njej shranjujemo vrednejše naprave. Omare za orodje morajo biti vzdržljive, saj lahko le tako prenašajo veliko težo naprav. Ta lastnost zagotovo odlikuje kovinske omare za orodje podjetja Bevec, ki jih izdelujemo z veliko mero natančnosti in iz najkakovostnejših materialov. Prav to je zagotovilo za omaro za orodje naše izdelave. Omara za orodje Bevec je stabilna in enostavna za čiščenje, kar je izrednega pomena, saj takšne omare za orodje velikokrat izpostavljene prahu in drugi nesnagi. Kovinske omare za orodje so za razliko od lesenih omar dosti bolj odporne na praske.

 

 

Nikoli več ne iščite svojega orodja s praktično omaro za orodje!

Omare za orodjeNeurejen videz delavnice in dolgotrajno iskanje bosta stvar preteklosti z uporabo omare za orodje. Cena lahkih, a vzdržljivih kovinskih omar za orodje pri podjetju Bevec vas bo navdušila, zato si boste lahko privoščili komplet različnih omar. Dodatne informacije in cene omar za orodje si lahko ogledate na naši spletni strani, pojasnila o posameznih omarah za orodje pa lahko dobite tudi preko elektronske pošte.

Nudimo vam tudi delovne mize ponk in izdelavo mizarske delovne mize.

 

 

Omare za orodje za avtomehanične delavnice – nizke cene omar za orodje

Omare za orodje za avtomehanične delavnice so zelo praktične, saj odlično kljubujejo udarcem, madežem zaradi različnih maziv in prahu. Očistite jih lahko z mokro ali suho krpo. Izbirate lahko med različnimi načini odpiranja in različnimi notranjimi razporeditvami pri omarah za orodje. Avtomehanične delavnice se navdušujejo nad našimi proizvodi, prav tako tudi zasebniki, ki radi opravljajo manjša popravila v svojih garažah.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
BEVEC proizvodnja in storitve d.o.o.
Naslov
Podbevškova ulica 36
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
041643196
Seznam fraz
kovinske omare za orodje, omare za orodje, omara za orodje, omare za orodje avtomehanične delavnice, omare za orodje cena
ZEMLJEVID