Vulkanizerske storitve in hramba gum v AC Velič

V našo ponudbo poleg avtomobilskega servisa in 3D avtooptike sodijo tudi vulkanizerske storitve. Poleg tega je našim strankam na voljo tudi ročna avtopralnica, ki poskrbi, da je vaš jekleni konjiček ne le varen in zanesljiv, temveč tudi brezhibno očiščen – zunaj in znotraj. Ko boste želeli zamenjati zimske pnevmatike za letne ali obratno, se oglasite pri nas in hitro bomo opravili zamenjavo. Obenem bomo vaše gume tudi shranili do naslednje zimske oziroma poletne sezone. Naše vulkanizerske storitve so – tako kot vse druge naše dejavnosti – na vrhunski kakovostni ravni, kar je tudi razlog, da se naši odjemalci vedno znova vračajo k nam.

 

POCENI LETNE GUME

 

Izberite si kakovostne zimske pnevmatike

Vulkanizerske storitve ne vključujejo le menjave in centriranja pnevmatik, temveč je pomemben del naše ponudbe tudi svetovanje. Pri tem je izjemno pomembno, da stranki znamo dobro svetovati, kakšne pnevmatike naj izbere. Za zimske in letne gume je pomembna globina profila (vsaj 3 mm), ne pozabite pa pogledati tudi na oznake na njej, ki navajajo kakovost pri zaviranju na mokri podlagi, glasnost in kotalni upor. Vulkanizerske storitve vključujejo tudi redni pregled pnevmatik, s čimer si zagotovite varno vožnjo v vseh razmerah. Splošno priporočilo o starosti gum pa je, naj te ne bodo starejše od štirih let.

 

Hramba gumHramba gum izven sezone

Ker se zavedamo, da ima vedno manj ljudi doma prostor, da bi sami shranili letne oziroma zimske pnevmatike, ko jih ne uporabljajo, vulkanizerske storitve v AC Velič ponujajo tudi hrambo gum izven sezone. Da se izognete preveliki gneči, vam svetujemo, da nas pred menjavo pokličete. Tako bodo naše vulkanizerske storitve opravljene hitro in brez odvečnega čakanja, obenem pa boste tudi nam olajšali organizacijo. V obdobju, ko se bliža zakonsko določen datum za menjavo pnevmatik, je to bistvenega pomena, saj je takrat naval največji in so vrste lahko precej dolge. Sami pa si lahko olajšate menjavo tako, da zimske pnevmatike zamenjate za letne (ali obratno) nekoliko pred določenim datumom, ko so vulkanizerske storitve najbolj aktualne.

 

 

AC Velič | Vulkanizerske storitve, zimske pnevmatike, hramba gum – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Stanežiče 52
1210 Ljubljana Šentvid
Spletna stran
E-pošta
01 512 80 22
Seznam fraz
Vulkanizerske storitve, zimske pnevmatike, hramba gum
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA