Poslovna darila za novo leto in druge priložnosti

Poslovna darila so namenjena poslovnim partnerjem, strankam in včasih tudi zaposlenim. Z njimi izkažemo spoštovanje, hvaležnost za zaupanje in željo po nadaljnjem sodelovanju. Obdarovanje je del poslovnega bontona in tudi del slovenske tradicije. Zelo pogosta so poslovna novoletna darila, seveda pa jih lahko podarimo tudi ob kakšni drugi pomembni priložnosti, na primer na novo sklenjenem poslu, otvoritvi, obletnici delovanja in podobno. Skoraj vedno so poslovna darila tudi promocijska darila, saj z njimi širimo svoje ime. V današnjem času, ko si podarjamo ogromno malenkosti, so zelo cenjena izvirna poslovna darila in takšna boste tudi našli v spletni trgovini Pokloni.si.

Poslovna darila


Inovativna poslovna darila, ki pozitivno presenetijo

Časi obdarovanja koledarjev, steklenic in rokovnikov so mimo. Res je to klasika, a danes lahko podarite veliko več, veliko bolj izvirna poslovna darila. Tudi velika podjetja in korporacije se ne tržijo več togih pravil poslovnega obdarovanja, če ste manjše podjetje, ki je bolj povezano s partnerji, pa si sploh lahko privoščite nekaj intimnosti. Ni torej treba, da vsako leto dobivajo enake blokce, skodelice, kemične svinčnike in USB-je, ki se hitro izgubijo ali pa se na njih začne nabirati prah. Inovativna poslovna darila so originalna in tudi uporabna. Pokažejo, da ste pri razmisleku res potrudili in imajo zato še veliko večjo vrednost. Poslovna darila niso nujno vezana na pisarniški material, ampak lahko podarite kaj za prosti čas, dom, kaj modnega, modernega, tudi s posvetilom. Prav takšna darila najdete v naši spletni trgovini, kjer jih lahko sami pregledate in enostavno naročite, v majhnih ali velikih količinah. Za naročila nad 20 evri vam podarimo tudi brezplačno dostavo.

Oglejte si ponudbo izvirnih poslovnih daril

Pomemben del poslovnega komuniciranja

Zavedati se morate, da so poslovna darila pomemben del poslovnega komuniciranja, saj z njimi gradimo odnose. Vprašajte se, kaj predstavlja vaše podjetje, kakšne so vaše vrednote in kaj želite sporočiti. Tako boste lažje našli izvirno poslovno darilo. Naj bo povezano z vašo organizacijo, vaših okoljem ali državo; sploh če darila poklanjamo tudi poslovnim partnerjem iz tujine. Pokloni.si nudi raznolika darila in tudi že pripravljene darilne sete, ki jih lahko potem personalizirate z elementi svojega podjetja. Bogat je naš program s področja osebne nege, razvajanja, daril za dom in modnih dodatkov. Če se v tem prepoznate, si hitro poglejte našo ponudbo in še pravočasno naročite izdelke.

Izvirna poslovna darila


Kakšna naj bo vrednost poslovnih daril

Pri izbiri daril, sploh v primeru da gre za inovativna poslovna darila, se velikokrat poraja vprašanje, kakšna je primerna vsota, ki jo za to namenimo. Vsi se namreč zavedamo, da je za poslovna darila vrednost zelo kočljiva stvar - ne smemo podariti preveč in obdarjenca spraviti v nelagoden položaj, seveda pa se bojimo tudi, da ne bi dali premalo. Vse to je zelo pomembno za poslovni odnos. Na začetku raje poklonite poslovno darilo manjše vrednosti, kasneje pa lahko že bolj domiselno darilo. Davčna omejitev za poslovna darila je 42 evrov, v primeru višjega zneska morate plačati akontacijo dohodnine.

Preberite več o inovativnih poslovnih darilih

Poslovna novoletna darila, ki lepo zaključijo poslovno leto

Zdaj pa še k najbolj priljubljenemu času obdarovanja. Ob koncu leta je primerno, da podarimo novoletno poslovno darilo. To velja za najbolj razširjeno in se velikokrat od vas tudi pričakuje. Da se ne bi znašli v neprijetni situaciji, ko bi vam poslovni partner nekaj podaril, vi pa bi bili praznih rok, pravočasno začnite razmišljati o tem, kaj boste letos dali v darilno vrečko. Poslovna novoletna darila različnih vrednosti poiščite na Pokloni.si in poskrbite, da bodo obdarovanci letos še posebej zadovoljni. Pri nas najdete tudi darila za otroke, čaje, darila s posvetilom, nahrbtnike in denarnice, vedno pa se splača preveriti tudi naš akcijski zavihek, kjer najdete še posebej ugodne produkte.