Zimski vrt in zasteklitev balkonov – spustite naravo v vaš dom

Zasteklitev balkona ali terase – ustvarite si svoj zimski vrt

Povečajte bivalni prostor in spustite naravo v vaš dom. Zasteklitev balkona ali terase poveča bivalno površino in lahko zmanjša stroške ogrevanja in elektrike tudi do 30 odstotkov. Spustite dnevno svetlobo v stanovanje, povežite bivalni prostor z vrtom in uživajte v naravi v vsakem vremenu in vseh letnih časih. Ponujamo vam kvalitetno zasteklitev balkonov ali teras s kakovostnimi fiksnimi elementi za zasteklitev, vertikalnimi steklenimi stenami, strehami, okni, klasičnimi balkonskimi vrati, drsnimi vrati in zložljivimi harmonika vrati.

 

Zimski vrt

Zimski vrtovi – pravilna postavitev in materiali za zasteklitev

Za zimski vrt sta najbolj primerni jugovzhodna in jugozahodna lega, medtem ko južna stran za postavitev ni najboljša, saj premočna osvetlitev povzroča preveliko segrevanje notranjosti. Zimski vrtovi so lahko pravokotne, polkrožne ali drugih oblik. Za vertikalne elemente zasteklitve balkona in zimskega vrta priporočamo dvo- ali troslojno steklo s povečano izolativnostjo, ki bo preprečevalo kondenzacijo in vzdrževalo toploto.  Varnostno steklo je na notranji strani lepljeno, na zunanji pa kaljeno.

 

Zasteklitev balkonov – toplotna in protihrupna zaščita

Steklo je zelo pomemben element za zasteklitev balkona in pri gradnji zimskega vrta, saj zavzema pretežni del sestave. Zasteklitev balkona omogoča prehodnost sončne svetlobe in hkrati izolacijo, da je prostor pozimi topel, poleti pa prijetno hladen. Kakovostna zasteklitev balkonov in zimskih vrtov zmanjšuje toplotne izgube ter nudi dobro protihrupno zaščito. Standardno izolacijsko steklo 4-16TGI-4 za zasteklitev vertikalnih sten balkonov ali teras je polnjeno s plinom in opremljeno s TGI-distančniki. Dvoslojna ali troslojna zasteklitev z nizkoemisijkimi nanosi in plinskim polnjenjem ima izredne izolativne lastnosti, kljub relativno majhni debelini. Za streho zimskega vrta se priporoča uporaba varnostnih stekel, ki so na notranji strani lepljena, na zunanji kaljena ter so odporna proti toči in kopičenju snega.

 

Zimski vrt - udobje od načrtovanja do izvedbe

Ob zasteklitvi balkonov ali teras upoštevamo vaše želje in poskrbimo, da bo vaš zimski vrt karseda prijeten in udoben. Pomagamo pri izbiri lokacije, preučimo statiko temeljev, možnosti postavitve in oblike zimskega vrta. Svetujemo glede UV zaščite, hlajenja in ogrevanja. Vgradimo prezračevalni sistem. Ponujamo različne rešitve za senčenje oken in strehe, paleto senčil in zunanjih strešnih tend, ki bodo preprečevale segrevanje stekel. S komarniki bomo trajno in učinkovito zaščitili vaš zimski vrt proti mrčesu. Univerzalna izdelava omogoča namestitev komarnika na okna, vrata in tudi na velike panoramske stene.

 

Arcont IP d.o.o. | Zasteklitev balkona in zimski vrtovi – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2CC2B
Naslov
Ljutomerska cesta 30
9250 Gornja Radgona
Spletna stran
E-pošta
02 564 43 01
Seznam fraz
zimski vrt, zimski vrtovi, zasteklitev balkona, zasteklitev balkonov
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA