Varna vožnja za otrokein programi za otroke v AMZS - zabavno, poučno in zanimivo

Program varna vožnja za otroke je namenjen zgodnjemu spoznavanju motošportnih panog, kot sta karting in motociklizem za otroke. V program se lahko vključijo otroci med petim in osmim letom starosti. Ravno v tem obdobju sta otrokov telesni razvoj in gibalna aktivnost bistvenega pomena. Varna vožnja za otroke z vadbo na kartingu in na pravih motociklih bo vašemu otroku omogočila nabiranje novih izkušenj in hiter razvoj motoričnih sposobnosti.

Motocikli za otroke
Program varna vožnja za otroke izvajajo izkušeni trenerjis področja kartinga in motociklizma. Vaš otrok bo na zabaven način spoznal različne zvrsti motošporta. Vadba namreč poteka skozi zabavo in s postopnim uvajanjem in nadgrajevanjem spretnosti. Po spoznavanju osnov varnosti v prometu in kratkem teoretičnem delu, v katerem bo vaš otrok spoznal posamezno športno panogo, sledi praktični preizkus. Za varnost otrok in ustrezno varnostno opremo bomo poskrbeli mi, če otrok že razpolaga z lastno zaščitno opremo, pa jo lahko prinese tudi s seboj.

VARNA VOŽNJA ZA MLADE VOZNIKE

Otroški in družinski trial camp

V AMZS Centru varne vožnje izvajamo Otroški trial camp in Družinski trial camp, kjer so aktivnosti namenjene vsej družini. Trial je oblika motošporta in osnova za razvoj pravilne motorike, koordinacije, ravnotežja, pogleda. Številni znani športniki tovrstno obliko športa uporabljajo kot dopolnilo k osnovni vadbi vseh športov, pri katerih je dobra koordinacija ključnega pomena.

Otroški trial camp je namenjen vsem otrokom med šestim in desetim letom starosti, ki se radi ukvarjajo s športom. Obisk pa priporočamo tudi otrokom, ki imajo težave z razvojem motorike, saj jim s prilagojenimi vajami in igro pomagamo pri razvoju. Večina dogajanja poteka v sodobnem AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, nočitve in aktivnosti v naravi pa se izvajajo ob bližnjem ribniku Pri Lisjaku ali na turistični kmetiji Weiss.

Motocikli in karting za otroke ter številne druge aktivnosti

V okviru kampa se otroci zabavajo z električnimi Trial motocikli za otroke, vozijo karting za otroke in telovadijo. Električni Trial motocikli za otroke so izjemno varna kolesa, saj se moč motorja ustrezno prilagaja. Ker nimajo izpuha, ni nevarnosti za opekline. Poleg tega pa so motorji popolnoma tihi in okolju prijazni.

Varna vožnja za otroke
Poleg motociklov in telovadbe so otrokom na voljo tudi druge zanimive aktivnosti. Z gimnastiko, tekom, čolnarjenjem po jezeru in kopanjem v bazenu poskrbimo, da se otroci zabavajo tekom celotnega dne.

Varna vožnja za otroke v AMZS Centru varne vožnje Vransko - naj motocikli za otroke in karting za otroke vašemu otroku pričarajo nepozaben dan.

Vabljeni!

AMZS | Varna vožnja za otroke, karting za otroke, motocikli za otroke - povezave do naše spletne strani: