Pregled rabljenega vozila pred nakupom - CarfaxCarfax pregled vozil

Odločitev za nakup rabljenega vozila je zelo pogosta in seveda s tem ni prav nič narobe, treba pa se je zavedati, da včasih lahko pride do prikrivanja dejanskih lastnosti vozila. Kupci sami sicer navadno opravijo pregled vozila pred nakupom, ki pa (razen če to stori za to usposobljen strokovnjak) navadno ni zagotovilo, da je avto brezhiben. Zgodovina vozila je dejansko znana le lastniku, zato vam v AMZS ponujamo rešitev: strokovni pregled vozila pred nakupom in ocenitev tehničnega stanja avta. Tako se boste prepričali, v kakšnem stanju je vozilo. Našim članom ponujamo tudi storitev za preverjanje rabljenega vozila, ki jo izvajamo s pomočjo podjetja Carfax Europe.

Ocenitev avta in pregled vozila pred nakupom

Kljub zagotovilom prodajalca se lahko (oziroma se velikokrat) zgodi, da celotna zgodovina avta potencialnemu kupcu ostane prikrita, saj seveda želi prodajalec za vozilo dobiti čim več denarja. Površen pregled vozila pred nakupom seveda ne zadošča, saj so tovrstne napake navadno dobro prikrite. AMZS vam v ta namen ponuja strokoven pregled vozila pred nakupom in ocenitev stanja avta. Vozilo lahko na pregled pripeljete tudi, če ste sami prodajalec. Natančno bomo pregledali karoserijo, podvozje, nadvozje, notranjost, zavorni, hladilni in električni sistem, motor, krmiljenje motorja, krmiljenje, vzmetenje, prenos moči, kolesa, pnevmatike in klimatsko napravo. Pregled vozila pred nakupom vključuje tudi pregled dokumentacije in testno vožnjo. Pred nakupom priporočamo tudi storitev Carfax, ki je za člane AMZS še posebno ugodna.

Ocenitev avtaCarfax in zgodovina vozila

Poleg pregleda vozila pred nakupom imajo člani AMZS še posebne ugodnosti pri uporabi storitve podjetja Carfax Europe, ki ponuja čim bolj natančne podatke o zgodovini posameznega vozila. Tako vam je poleg ocenitve avta oziroma pregleda vozila pred nakupom na voljo tudi vpogled v zgodovino vozila, ki ga nameravate kupiti. Po zakonodaji namreč kupec, ki ga je prodajalec pretental v nakup poškodovanega, ukradenega ali razgradnji namenjenega vozila, ni zaščiten. Pregled vozila pred nakupom, ki ga opravijo strokovnjaki, in uporaba storitve Carfax lahko preprečita takšne nevšečnosti in vam olajšata nakup želenega vozila.

AMZS | Pregled vozila pred nakupom, Carfax, vleka vozila, tehnični pregled avtomobila - povezave do naše spletne strani.