Nakup pnevmatik v AMZS: letne pnevmatike - akcija

Pnevmatike predstavljajo edini stik vašega vozila s cestiščem. Zato je ključnega pomena, da redno preverjamo njihovo stanje in jih v primeru obrabe zamenjamo. Za razmislek o menjavi pnevmatik je čas takrat, ko je v njih nezadosten tlak, ko začutimo tresenje krmila ali zaslišimo nenavaden hrup v potniškem prostoru. Prav tako so poškodovane pnevmatike lahko vzrok za to, da naše vozilo zavija v eno stran, namesto da bi vozilo naravnost. Že samo eden od teh dejavnikov mora biti dovolj, da preverimo stanje pnevmatik in ugotovimo, ali je morda čas za nove. AMZS se vam priporočamo, saj je pri nas možen ugoden nakup pnevmatik.

Menjava pnevmatik pa je še posebej pomembna v zimskem času, ko je letne gume treba zamenjati za bolj prilagodljive zimske gume. Menjava letnih pnevmatik za zimske je pomembna predvsem zaradi vaše osebne varnosti ter varnosti ostalih udeležencev v prometu. Po zakonu je letne pnevmatike treba z zimskimi zamenjati 15. novembra, zimske z letnimi pa lahko zamenjamo 15. marca, vendar le, če se je zima že dokončno poslovila. Spomladi in jeseni tako poteka tudi najbolj ugoden nakup pnevmatik.

Menjava pnevmatik
Ugodna menjava in nakup pnevmatik pri AMZS

Tudi to pomladsmo v AMZS za vas pripravili akcijo prodaje in menjave letnih pnevmatik, kibo trajala vse do konca maja. Tako so vam to pomlad na voljo letnepnevmatike po ugodnih cenah, ugodna pa je tudi menjava pnevmatik. Cenamenjave je ob nakupu pnevmatik za člane AMZS resnično ugodna - začne se pri16,99 EUR! Ob nakupu pnevmatik vam nudimo tudi možnost plačila na obroke!

Menjava pnevmatik - cena odvisna predvsem od velikosti pnevmatike

Cena storitev navadno najbolj zanima potrošnika. Na začetku pomladi in ob koncu jeseni tako vozniki iščejo vulkanizerja, pri katerem je najugodnejša menjava pnevmatik. Cena menjave je sicer odvisna od velikosti pnevmatike, vendar pa je ta razlika navadno zanemarljivo majhna. Menjava bo v naših delavnicah opravljena strokovno, vi pa se boste še naprej vozili varno, tiho, udobno in brez tresljajev. Priporočljivo je, da ob menjavi pnevmatik naredite tudi test in nastavitev geometrije podvozja (avtooptika), saj boste tako poskrbeli za še bolj varno in varčno vožnjo. Tudi nakup pnevmatik pa je v naših poslovalnicah ugoden.

Obiščite nas in se odločite za ugoden nakup pnevmatik. Akcija traja do konca maja! Vabljeni tudi na našo spletno stran!

AMZS | Prodaja pnevmatik, tehnični pregledi, menjava pnevmatik - cena, verige za avto.