Obnova žarometov za večjo vidljivost na cestiObnova žarometov

Obnova žarometov ter led dnevnih luči za večjo varnost na cesti. Danes so vsa novejša vozila opremljena s plastičnimi žarometi, ki pa zaradi vpliva sončnih žarkov sčasoma postanejo motni in tako oslabijo svetilnost. Za porumenelost so pogosto krivi tudi mraz, kisel dež, sol in umazanija na cesti. Predvsem kamenčki in pesek imajo učinek peskanja plastičnega stekla žarometa. Motni in porumeneli žarometi pa lahko zmanjšajo vidljivost pri vožnji v temi in nasploh poslabšajo varnost vas in ostalih udeležencev v prometu.

Skoraj vsak peti avtomobil ima poškodovane žaromete. Čeprav se obnova žarometov marsikomu zdi nepotrebna, je motne ali porumenele žaromete vsekakor treba zamenjati, obnoviti ali popraviti. Le tako boste poskrbeli za svojo varnost in varnost soudeleženih v prometu.

Obnova žarometov v AMZS strokovna in ugodna

Obnova žarometov je v AMZS strokovna in ugodna. Žaromete svojega avtomobila prepustite nam in ponovno bodo svetili kot novi. Strošek popravila bo manjši kot cena enega samega novega žarometa. Obnova žarometov je torej za vsakega voznika izjemno koristna servisna storitev. Za tiste, ki bi želeli spremeniti videz žarometov, pa smo pripravili tudi ugoden paket za vgradnjo dnevne led luči.

Dnevne led lučiDnevne led luči - ugodna vgradnja v AMZS

Ker se v povprečju več vozimo podnevi, je uporaba dnevne led luči za avto zelo smiselna. Takšen žaromet namreč znatno razbremeni žarnice žarometov, s tem pa prihranimo pri menjavi žarnic. Poleg tega dnevne led luči v primerjavi z običajnimi porabijo precej manj električne energije - le 14W. Vgradne dnevne led luči so v skladu s predpisi homologirane in dovoljene za uporabo v cestnem prometu.

V AMZS poskrbimo za montažo dnevne led luči za avto, hkrati pa poskrbimo za samodejni vklop ob zagonu motorja in samodejno preklapljanje ob vklopu klasičnih luči. V ponudbi imamo cenovno ugoden paket, ki vključuje komplet dnevnih led luči NARVA z električno instalacijo, montažo in homologacijo.

Led žarometi - led luči omogočajo popolno prilagodljivost

Led luči oddajajo posebno svetlobo, zato je vozilo nasproti vozečim vozilom bolj vidno. Med pozitivnimi lastnostmi led luči so tudi manjša poraba goriva in električne energije ter manjša obremenitev alternatorja. Led luči za avto se popolnoma prilagajajo različnim voznim razmeram, v primerjavi s serijskimi žarometi pa imajo tudi daljšo življenjsko dobo. Podobno kot običajne luči so tudi led žarometi oziroma led luči različnih vrst, med katerimi ločimo dnevne, pozicijske in dolge žaromete.

Vabljeni na našo spletno stran!

AMZS | Obnova žarometov, tehnični pregledi, led luči avto, servis vozil, led žarometi - povezave do naše spletne strani: