Led luči za avto - led žarometi revolucionarna inovacija

Led luči za avtoAvtomobilske luči so ponoči pogosto edini vir svetlobe in nam omogočajo varno pot, zato jim je še pred nakupom avtomobila treba nameniti posebno pozornost. Tehnika svetil pri avtomobilih se nenehno spreminja. Zadnja desetletja je razvoj avtomobilskih žarometov usmerjen v večjo učinkovitost svetilnosti, torej v kakovostnejšo osvetljenost ceste, ostala pa je dolgo znana zasnova dvojne osvetlitve: z dolgimi in z zasenčenimi žarometi. Prvi služijo vožnji v času, ko je vozilo na cesti (ponoči) samo, v vseh ostalih primerih pa uporabljamo zasenčene. Mnoga sodobna vozila so danes opremljena z led dnevnimi lučmi in halogenskimi ali ksenonskimi žarometi.

Led žarometi kot revolucionarna inovacija na področju avtomobilske svetlobne opreme predstavljajo trenutni vrhunec bliskovitega razvoja led tehnologije. Led luči za avtomobile ne nudijo le okoljskih prednosti, ampak z barvo svetlobe, ki je podobna dnevni, vozniku omogočajo večje udobje pri vožnji. Led diode ponujajo tudi veliko možnosti za oblikovanje in proizvajalcem pomagajo ustvariti značilne stilistične podobe njihovih blagovnih znamk.

Led svetila za avto prinašajo številne prednosti

V povprečju se približno 90 odstotkov voženj opravi podnevi, ob normalni vidljivosti. Dnevne led luči za avto močno razbremenijo žarnice žarometov, kar posledično prinaša prihranek pri menjavi žarnic. Led luči za avto pa prinašajo tudi druge prednosti:

  • zaradi posebne svetlobe je vozilo bolj vidno nasproti vozečim vozilom;
  • poraba goriva je manjša;
  • od 150W do 200W je manjša poraba električne energije;
  • manjša je obremenitev alternatorja;
  • daljša pa življenjska doba serijskih žarometov.


Po nove led žaromete v AMZS - poskrbimo tudi za njihovo vgradnjo

Led žarometiPotrebujete nove dnevne led luči za avto? Obiščite eno izmed naših številnih poslovalnic, kjer vam v posebnem paketu ponujamo komplet dnevnih led luči za avtomobile NARVA z električno inštalacijo. Paket vključuje tudi njihovo vgradnjo v vaše vozilo ter vpis v homologacijski karton vozila. Ob montaži poskrbimo za samodejni vklop ob zagonu motorja in samodejno preklapljanje ob vklopu klasičnih luči. Cena paketa je še posebej ugodna za člane AMZS.

Odločite se za dnevne led luči za avto in postanite vidni. Vabimo vas tudi k ogledu naše spletne strani!

AMZS | Led luči za avto, led žarometi, led luči za avtomobile, led svetila za avto - povezave do naše spletne strani: