Kartica ugodnosti za člane AMZSKartica ugodnosti

Članom AMZS so na voljo številne ugodnosti, članska kartica, ki jo dobite ob vpisu pa je tista, s katero dokazujete, da ste do njih upravičeni. Našim članom so poleg pomoči na cesti, vleke vozila, popusta na vse storitve in večino artiklov iz našega prodajnega programa na voljo tudi ugodnosti, ki jih ponujajo naše poslovne enote in  poslovni partnerji. Če se boste na primer odpravili v center varne vožnje, boste z našo kartico ugodnosti tam deležni 20- ali 30-odstotnega popusta. V tujini (v Evropi, ZDA in še mnogih drugih državah) pa vam bo popuste omogočila kartica ugodnosti, imenovana Show your Card!(Pokaži kartico!).

 

Članska karticaKartica ugodnosti in poslovni partnerji AMZS

Avto-moto zveza Slovenije že vrsto let sodeluje z različnimi poslovnimi partnerji, ki našim članom ponujajo različne popuste in druge ugodnosti. Kartica oziroma članska izkaznica vam torej poleg osnovnih storitev (pomoč na cesti, vleka vozila) nudi še mnogo več. Kartica ugodnosti našim članom prinaša popuste pri pranju vozil, turističnih storitvah (nastanitvah v hotelih, kampih, apartmajih), servis vozil, zdravstvenih storitvah itd.


Npr.: Naročnikom storitev SIOL članska kartica AMZS prinese kar 3 EUR popusta na mesečno naročnino. Pri nakupu trajektne karte pri Minoan Lines članska kartica AMZS omogoča 20%  popusta. In še in še…


Posebne popuste nudi našim članom tudi Center varne vožnje. Za redne programe imetniki osnovnega paketa dobijo 20 % popusta, imetniki paketa PLUS pa kar 30 %. In kako boste vedeli, da je kartica ugodnosti nekje dovolj, da vam ponudijo popust? Preprosto: na vidnem mestu bo slika naše članske izkaznice.

 

Kartica ugodnosti programa Show your Card

AMZS svojim članom ponuja številne ugodnosti tudi izven Slovenije, pravzaprav kar povsod po svetu. Kartica ugodnosti, ki je del programa Show your Card in programa Show your Card and Save. Prva je kartica ugodnosti evropskega programa ARC Europe, druga pa ameriške in kanadske zveze AAA/CAA. Poleg tega, da vam članska izkaznica prinaša ugodnosti v Sloveniji, je SyC veljavna v Evropi, ZDA, Kanadi, Avstraliji, Južni Afriki, Mehiki, Južni Koreji in na Japonskem. Brez skrbi boste člani AMZS torej tudi na potovanjih v tujini.

 

AMZS | Kartica ugodnosti, snežne verige, center varne vožnje, članska kartica, Show your Card – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
AMZS d.d.
Naslov
Dunajska cesta 128A
1000 Ljubljana
E-pošta
01 5305300
Seznam fraz
kartica ugodnosti, poslovni partnerji, center varne vožnje, članska kartica, show your card
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA