Poceni izleti in potovanja po Evropi in svetuAMZS potovanja

AMZS svojim članom in nečlanom ponuja pestro paleto storitev. Najbolj prepoznavne so pomoč voznikom na cesti, avto vleka in šola vožnje. A poleg tovrstnih storitev so našim članom na voljo tudi izleti in potovanja. V današnjem tempu življenja si je treba občasno odpočiti, se ustaviti in narediti kaj za svoje telo in dušo. Zato smo v AMZS pripravili poceni izlete in potovanja po Evropi in drugod po svetu, ki našim članom omogočajo organiziran, aktiven in zanimiv dopust. Takšni izleti in potovanja so za naše člane seveda še ugodnejši, saj so zanje na voljo točke zvestobe.

AMZS izleti in potovanja po Evropi in svetu

AMZS največkrat stopi nasproti svojim uporabnikom v neprijetnih okoliščinah - ob nezgodah, okvarah, popravilu avtomobila itd., izleti in potovanja pa so ena najprijetnejših 'storitev', ki jih ponujamo. Izleti in potovanje po Evropi, pa tudi drugod po svetu, so skrbno pripravljeni in temeljijo na izkušnjah in interesu strank. Poceni izleti in potovanja so navdušili že mnogo naših članov in njihovih najbližjih. Našo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani, lahko pa nas tudi pokličete in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za še ugodnejše storitve si s potovanjem prislužite tudi točke zvestobe (kilometre), ki jih lahko porabite pri različnih storitvah.

Izleti in potovanja ter točke zvestobe

Naši zanimivi in poceni izleti in potovanja po Evropi in drugod po svetu pa poleg tega, da so že sami po sebi cenovno ugodni, našim članom prinašajo še dodatne popuste. Z izleti in potovanji si namreč lahko prislužite tako imenovane kilometre. To so točke zvestobe, ki jih dobite za vsako potovanje. Na račun 'Moj AMZS' prejmete dobroimetje, ki ga lahko potem porabite za nakup storitev ali izdelkov v enotah AMZS. Za koristenje točk zvestobe vam koristi tudi kartica ugodnosti Show you card. Tako izleti in potovanja, ki so za naše člane poceni že sami na sebi, prinašajo še dodatne ugodnosti. Na potovanje se z nami lahko odpravijo tudi družinski člani in prijatelji članov AMZS, če je plačnik ali udeleženec član AMZS.

AMZS | Izleti in potovanja, avto-moto društvo, točke zvestobe, AMZS zavarovanje, izračun poti, izleti po Evropi - povezave do naše spletne strani:
  • Poceni potovanja
  • Točke zvestobe
  • Izleti po Evropi