Center varne vožnje in darilni boni za tečaj varne vožnjeCenter varne vožnje

Že nekaj let na Vranskem deluje center varne vožnje, ki deluje pod okriljem AMZS. Varna vožnja je temelj cestnega prometa in je bistvena za preprečevanje nesreč na cesti. Ker je AMZS Center varne vožnje opremljen z najsodobnejšimi sistemi za vadbo, ki so skladni z evropskimi in slovenskimi standardi, se boste pri nas resnično lahko naučili varne vožnje, inštruktor pa vam bo pri tem na voljo za navodila in vso potrebno pomoč. Če želite prijateljem in sorodnikom podariti tečaj varne vožnje, so na voljo tudi darilni boni. AMZS Center varne vožnje na Vranskem je namenjen tudi tistim, ki bi radi sodelovali v programu za izbris kazenskih točk.

Center varne vožnje VranskoTečaj varne vožnje

Na okoli 15 hektarih se na Vranskem nahaja AMZS Center varne vožnje. V njem so uporabnikom na voljo asfaltirane površine (6,6 km), od tega 2,5 km stez s posameznimi vadbenimi sklopi. Na njih potekajo tečaji varne vožnje na najvišjem nivoju, ki jih vodi usposobljen inštruktor vožnje in so namenjeni voznikom osebnih avtomobilov, motornih koles, tovornih vozil in avtobusov. Na voljo so tudi darilni boni, s katerimi lahko obdarite najdražje. Kot pri mnogih drugih ponudbah tudi center varne vožnje nudi posebne popuste za člane AMZS. Varna vožnja oziroma različni programi, ki jih nudimo, pa so namenjeni tudi posebnim ciljnim skupinam (starejšim, vodstvenim kadrom, voznikom avtodomov ...), na voljo pa so tudi strokovni programi za reševalce, policijo, gasilce, vojsko itd.

Zakonsko določeni programi v centru varne vožnje

AMZS Center varne vožnje izvaja tudi tečaje varne vožnje po zakonsko določenih programih, kot so program za izbris kazenskih točk ter za voznike začetnike, pa tudi program za pridobivanje in podaljševanje temeljnih kvalifikacij ter program za trenerje. Inštruktor vožnje se s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami posveti vsakemu kandidatu posebej in tako zagotovi, da je njegova vožnja res varna. AMZS Center varne vožnje ima poleg sodobno opremljenega poligona na razpolago tudi poslovno stavbo, v kateri so tri učilnice.

AMZS | Center varne vožnje, šola vožnje, tečaj varne vožnje, pomoč na cesti, darilni boni - povezave do naše spletne strani: