AMZS zavarovanje - avtomobilsko in kasko zavarovanjeAMZS zavarovanje

Lastnik motornega vozila mora po zakonu o obveznih zavarovanjih v prometu skleniti zavarovanje pred odgovornostjo zaradi uporabe motornega vozila, preden začne vozilo uporabljati v prometu. Zavarovanje avtomobilske odgovornosti lastnika motornega vozila ščiti pred morebitnimi finančnimi posledicami prometne nesreče, ki bi jo povzročil voznik zavarovanega vozila. Avtomobilsko zavarovanje mora nato obnavljati, dokler je vozilo v uporabi.

Prometna nesreča namreč lahko povzroči veliko materialno škodo, še huje pa je, če se udeleženci v njej poškodujejo. V poslovnih enotah AMZS lahko sklenete vse oblike avtomobilskih zavarovanj, za člane AMZS pa smo pripravili novo, posebno in ugodno AMZS zavarovanje.

AMZS KASKO PROMET - ugodno kasko zavarovanje

AMZS KASKO PROMET je ugodno kasko zavarovanje, namenjeno nekoliko starejšim vozilom. Pri štiri ali več let starih vozilih se pojavi vprašanje, ali je sploh smiselno skleniti kasko zavarovanje, lastniki pa si vseeno želite, da bi bili vsaj v primeru morebitne prometne nesreče ustrezno zavarovani. Rešitev predstavlja AMZS KASKO PROMET, ki je namenjen prav kritju za primere, ko je zavarovano vozilo poškodovano v prometni nesreči oz. ob trčenju z drugim vozilom ali predmetom v lasti nekoga tretjega.

S posebnimi kombinacijami zavarovanja boste na svoj račun prišli tudi tisti vozniki, ki bi svoje vozilo želeli dodatno zavarovati za delne kasko kombinacije. To so na primer kombinacije kraja, steklo, parkirišče in podobno. Te delne kasko kombinacije lahko namreč priključite k paketu AMZS KASKO PROMET, pri tem pa lahko člani AMZS seveda izkoristite 15-odstotni popust na doplačila. Sklenitev zavarovanja AMZS KASKO PROMET je vezana na AO avtomobilsko zavarovanje pri Generali zavarovalnici.

AMZS zavarovanje - člani AMZS prihranite tudi pri osnovnem avtomobilskem zavarovanju

Če boste v eni od poslovnih enot AMZS sklenili avtomobilsko zavarovanje pri zavarovalnici Generali, vam bomo priznali 15-odstotni posebni popust na obvezno avtomobilsko zavarovanje oz. zavarovanje avtomobilske odgovornosti, na AO-plus zavarovanje za voznika in na vsa kasko zavarovanja oz. doplačila delnih kasko kombinacij ob sklenitvi paketa AMZS KASKO PROMET. Člani AMZS boste naštete ugodnosti lahko koristili ob sklenitvi obveznega ali kasko avtomobilskega zavarovanja iz ponudbe AMZS zavarovanje. V svoj paket pa boste lahko vključili tudi novo kasko zavarovanje, ki je namenjeno vozilom, starim štiri leta in več - AMZS KASKO PROMET.

AMZS zavarovanje - odločite se za ugodno kasko ali osnovno avtomobilsko zavarovanje pri AMZS v sodelovanju z Generali zavarovalnico!

Za še več informacij pa vabljeni na našo spletno stran!

AMZS | AMZS zavarovanje, kartica ugodnosti, ugodno zavarovanje, homologacija, avtomobilsko zavarovanje Generali - povezave do naše spletne strani: