Podaljšanje garancije po poteku tovarniške garancije - AMZS JAMSTVO

Vam je potekla tovarniška garancija za avto, pa bi jo radi podaljšali in tako še naprej čutili brezskrbnost, ki ga nudiredni servis? AMZS vam ponuja odlično rešitev - podaljšanje garancije z AMZS JAMSTVOM za zavarovanje okvar na vozilu po preteku tovarniške garancije. AMZS garancija na rabljeno vozilo je namenjena lastnikom osebnih vozil vseh znamk, starih do 10 let, z do 120.000 oziroma 150.000 ali pa tudi z neomejenim številom prevoženih kilometrov ter tudi z več kot 2500 ccm prostornine motorja. AMZS garancija na rabljeno vozilo pokrije stroške vgrajenih delov in stroške popravila v primeru okvare na vozilu po preteku tovarniške garancije. Tako se boste lahko izognili tveganju, da bi morebitna okvara bistveno posegla v vašo denarnico oziroma na bančni račun.

Pogoj za podaljšanje garancije z zavarovanjem AMZS JAMSTVO je predložitev izpolnjene servisne knjižice ali uspešno opravljen pregled vozila. Glede na starost vozila, prostornino motorja, prevožene kilometre ter vaše potrebe in želje po kritju lahko izbirate med šestimi paketi kritja: OSNOVNI-MUST, RAZŠIRJENI-COOL, VELIKI-MAXI ter NAJBOLJŠI-BEST 1, 2 in 3. Poleg tega lahko dokupite jamstvo za turbo polnilnik, ki krije okvare na turbinskem polnilniku, kompresorju in hladilniku za polnilni zrak. Za avtomobile s štirikolesnim pogonom lahko z doplačilom 75 evrov dokupite kritje 4 x 4, ki krije okvare na razdelilnem gonilu, viskozni sklopki in zapori diferenciala.

AMZS ZAVAROVANJE

Zakaj še izbrati AMZS JAMSTVO za podaljšanje garancije

AMZS jamstvoZavarovanje AMZS JAMSTVO zajema široko področje kritja in velja tako v Sloveniji kot v drugih evropskih državah. Poleg kritja v sklopu posameznega paketa vam AMZS garancija na rabljeno vozilo v primeru okvare zagotavlja pomoč na cesti, ob manjši okvari popravilo vozila na samem mestu dogodka, ob večji okvari pa vleko vozila do najbližje poslovne enote AMZS d.d. ali Interservice d.o.o. Tam bodo naši serviserji popravili vaše vozilo sami ali pa bodo poskrbeli za prevoz vozila do pooblaščenega serviserja.

V času okvare vam za kar pet dni zagotovimo tudi nadomestno vozilo, da boste kljub okvari popolnoma mobilni.

Ker se lahko zgodi, da bo vaše vozilo vozil kdo drug, AMZS garancija za avto zagotavlja pomoč na cesti in vleko vozila za vsakogar, ki vozi vaše (zavarovano) vozilo. Ugodnost velja tako ob osnovnem članstvu kot tudi pri članstvu plus.

Podaljšanje garancije je še posebej ugodno za člane AMZS. Zavarovanje AMZS JAMSTVO lahko sklenete pri naših zavarovalnih zastopnikih na vseh poslovnih enotah AMZS d. d. in Interservice d. o. o. po Sloveniji, pa tudi pri nekaterih prodajalcih vozil.

Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani!

AMZS | Podaljšanje garancije, garancija na rabljeno vozilo, garancija za avto - povezave do naše spletne strani: