Pošlji povpraševanje

Pomoč na cesti - popravilo in vleka vozila

Pomoč na cesti

AMZS (Avto-moto zveza Slovenije) je organizacija, ki združuje avto-moto društva v Sloveniji. Svojim članom nudi številne ugodnosti (npr. pomoč na cesti, avtovleka, popusti pri partnerjih), celotna organizacija pa temelji na tem, da vam zagotavljamo mobilnost. Pomoč na cesti je sicer nekaj, čemur bi se radi vsi izognili, a včasih je pač nujno potrebna. Ko se zgodi prometna nesreča ali pa z vozilom iz različnih razlogov obtičite na poti, je vleka vozila več kot dobrodošla. Ne glede na to, ali ste član AMZS ali ne, vam bomo priskočili na pomoč - razlika je le v ceni storitve.

Hitra pomoč na cesti - odprava napake ali vleka vozila

Vsaka vožnja je nepredvidljiva, zato je najpomembneje, da smo na takšne dogodke pripravljeni, kolikor je to pač mogoče. Članstvo v AMZS je zagotovilo, da bo pomoč na cesti hitra in brezplačna (3x letno v Sloveniji, članstvo PLUS tudi v tujini). To pomeni, da se bo na vaš klic odzval mehanik, ki bo na samem mestu odpravil napako na vozilu (npr. prazen akumulator, predrto pnevmatiko, pretrgan jermen, prazen rezervoar za gorivo ...), vi pa boste lahko nadaljevali pot. Če pomoč na cesti ne bo mogoča, sledi vleka vozila do ustreznega servisa. Naša pomoč, avtovleka in ostale storitve so seveda na voljo tudi nečlanom, a zanje ugodnosti ne veljajo. Postanite torej član AMZS - včlanite se lahko prek spletne strani, lahko pa se obrnete tudi na lokalno avto-moto društvo.

Avtovleka

Avtovleka tudi v primeru, če se je zgodila prometna nesreča

Pomoč na cesti pomeni hitro popravilo oziroma odpravo napake na vozilu na kraju okvare. Kadar to ni mogoče, je na voljo vleka vozila oziroma avtovleka. Za tovrstno pomoč pokličite naš klicni center, mehanik bo ocenil položaj in poskrbel za vse potrebno. Če se zgodi prometna nesreča, AMZS svojim članom omogoča tudi brezplačno vleko vozila do najbližjega ustreznega servisa oziroma do podjetja za prevzem in razgradnjo vozil. Ne odlašajte več in s članstvom v AMZS poskrbite, da vam je tudi ob neprijetnih trenutkih na cesti na voljo strokovna pomoč.

AMZS | Pomoč na cesti, servis vozil, potovanja, prometna nesreča, avto-moto društvo, šola vožnje - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...
Pokaži vse >
Akcija zimskih pnevmatik v AMZS
Akcija zimskih pnevmatik v AMZS

Omogočamo vam naročilo pnevmatik prek naše spletne strani.Za lažjo odločitev pri izbiri... Več >

Pošlji povpraševanje