Lesene masivne vrtne garniture | Udobna vrtna garnitura iz lesa Alutech

Lesene masivne vrtne garniture, masivne klopi in mize za sproščujoče užitke na urejenem vrtu. Ste ponosni lastnik čudovitega vrta? Imate posajene rože in drevesa ter postavljeno gredo? Očitno je, da ste poskrbeli za delo v naravi. Kaj pa počitek? Zagotovo bi se bilo prijetno usesti na vrt in uživati. V podjetju Alutech izdelujemo masivne vrtne garniture iz lesa, ki jih odlikuje tradicionalna in hkrati še vedno izredno priljubljena oblika, že skoraj 15 let. Po konkurenčnih cenah so vam na voljo lesene vrtne klopi in lesene mize, ki bodo popestrile vaš vrt. Po napornem dnevu sedite na udobne vrtne ganiture iz lesa podjetja Alutech.

Lesene vrtne garniture masivne mize in klopi se lepo podajo na prav vsako lokacijo

Masivna vrtna garnituraLeseno vrtno pohištvo je dandanes postalo tako rekoč nujna oprema za vsak vrt. To ni prav nič nenavadnega, saj les omogoča stik z naravo in sprostitev na udobnih klopeh in stolih na vrtu, po testih, ki ste jih preživeli na delovnem mestu. Čeprav gre za vrtno garnituro, pa masivne vrtne garniture lahko postavite tudi na dvorišča, v parke, pred šole ali vrtce, na avtobusne postaje itd. Lesene vrtne garniture se izredno lepo podajo prav na vsako mesto v naravi. Če ste lastnik lokala ali gostilne, bod atraktivna in udobna izbira vrtnih garnitur zagotovo privabile veliko ljudi, ki bodo zadovoljno posedali na udobnih klopeh in stolih. Prepričani smo, da bodo naše lesene vrtne klopi in mize navdušile prav vsakogar.

Vrtna garnitura iz lesa Alutech | Zakaj bi se odločili za masivne lesene vrtne garniture?

Vrtna garnitura je sestavljena iz treh kosov. V celoto jo povezujejo lesena vrtna miza in dve leseni klopi. Vrtna klop je sestavljena iz lesenih desk in litega aluminijastega ogrodja, zato ne rjavi. Livarstvo poteka v našem podjetju, saj le-to predstavlja osnovno dejavnost podjetja. Ogrodje masivne vrtne garniture je barvano po postopku, ki preprečuje pojav odrgnin, letve pa so proizvedene iz smrekovega lesa ali iz lesa sibirskega macesna. Omenjeni vrsti lesa zagotavljata, da so masivne vrtne garniture odporne proti neugodnim vremenskim vplivom, kot so dež, sneg, UV žarki, vlažnost itd. Ker pri izdelovanju uporabljamo dvojno vijačenje, so tudi izredno čvrste in stabilne. Poskrbite, da bo tudi vaš vrt krasila čudovita vrtna garnitura podjetja Aluteh.

Masivne vrtne garniture iz lesa podjetja Alutech vam omogočajo pravilno držo

Ste tudi vi eden izmed tistih, ki trpijo zaradi bolečin v vratu, hrbtenici ali križu? Potem so lesene vrtne garniture, ki jih izdelujemo v podjetju Alutech, zagotovo prava izbira. Vrtna klop je anatomsko oblikovana, kar vaši hrbtenici omogoča, da se postavi v naraven položaj in popolnoma sprosti. Za dodatno ugodje poskrbi tudi vrtna miza, ki jo odlikuje povezovalna nožna letev. V našem podjetju izdelujemo tudi ulične svetilke, ki se še posebej lepo podajo poleg masivne vrtne garniture v primeru, če je le-ta postavljena na dvorišče. Ko boste enkrat preizkusili naše klopi in mize, vam zagotavljamo, da jih boste želeli imeti na svojem vrtu.

Alutech | Masivne lesene vrtne garniture, vrtna garnitura iz lesa - povezave do naše spletne strani: