Alples kuhinja in kuhinjski elementi – Kuhinje Alples po meri

Dimenzije po meri – kakovostne in funkcionalne kuhinje

Alples kuhinja ima vse lastnosti kakovostne in funkcionalne kuhinje. Na voljo so vam tudi kakovostni kuhinjski elementi, ki bodo polepšali vaš dom. Kuhinja Alples z velikim izborom elementov primerne dimenzije nudi individualno rešitev za vsak prostor. Za kuhinje Alples je na voljo tudi dodatna oprema za popestritev in ureditev prostora.

 

Alples pohištvo po meri vam nudi pohištvo za ves dom. In prav Alples kuhinja bo najpomembnejši del vašega doma. Dimenzije kuhinje so na voljo v treh izvedbah oziroma slogih: NATURA, URBANA in Alples kuhinja URBANA SOLO.

Alples - kuhinje

Kuhinjski elementi v moderni ali klasični izvedbi

Kuhinjski elementi za Alples kuhinje so vam na voljo v različnih kombinacijah materialov, različnih dimenzij in obdelav. Vsi elementi imajo vgrajeno kvalitetno okovje, kar je garancija za dolgoletno brezhibno delovanje. Kuhinja Alples in njeni kuhinjski elementi so plod slovenskega znanja in dela.

 

Alples kuhinja – različne kombinacije

Kuhinja Alples vam je na voljo v različnih izvedbah, materialih in obdelavah. Prostor upošteva ergonomske zahteve za varnejše in udobnejše delo. Vaša kuhinja je lahko povsem edinstvena, če pa pri opremljanju potrebujete pomoč, vam brezplačno pomaga naš arhitekt. Svetuje vam lahko tako glede umestitve kuhinje v prostor kot tudi glede tega, kateri so primerni kuhinjski elementi. Kuhinja Alples in dimenzije kuhinjskih elementov so vam na voljo v treh izvedbah – URBANA, NATURA in URBANA SOLO.

 

Alples | Alples kuhinje in kuhinjski elementi - dimenzije – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Alples
Naslov
Češnjica 48 B
4228 Železniki
Spletna stran
E-pošta
04 511 81 00
Seznam fraz
alples kuhinja, kuhinjski elementi, kuhinje alples
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA