Brez natančnega načrta kakovostna adaptacija in prenova kopalnice ni možnaAdaptacija kopalnic


Menite, da si vaša kopalnica zasluži obnovo? V podjetju Aquacool vam ponujamo adaptacije in prenove kopalnic po ugodnih cenah. Ker je kopalnica prostor, ki mora biti funkcionalen in hkrati moderen smo vam na voljo strokovnjaki, ki bomo z adaptacijo vaše kopalnice dosegli prav to - moderen videz in visoko mero funkcionalnosti. Ker nas pri adaptaciji kopalnice ne čaka le prenova vidnih delov pohištva, pač pa je potrebno prenoviti tudi vse, kar je očem skrito - električne in vodovodne instalacije ter odtočne instalacije - je izjemnega pomena, da napravimo natančen načrt adaptacije kopalnice. V sklopu načrta je potrebno uskladiti vsa dela, ki jih bomo med adaptacijo kopalnice opravili, kot tudi opredeliti namestitev sanitarnega pohištva, ki ga boste izbrali. Ob adaptaciji kopalnice se lahko odločite tudi za vgradnjo novih sistemov - v zadnjem času je vse popularnejše talno ogrevanje kopalnice.


Pri sami adaptaciji je potrebna 100% natančnost in usklajenost ekipe, saj lahko v nasprotnem primeru pride do odstopanj v izdelavi objekta in posledično do manjše kakovosti izdelave.


Adaptacija kopalnice cenaAdaptacija kopalnice v podjetju Aquacool


V podjetju Aquacool vam ponujamo celotno adaptacijo in prenovo kopalnice. Če se boste odločili za nas, se vam ne bo potrebno ukvarjati z risanjem načrtov, usklajevanjem različnih del ali nabavo opreme. Za vse to bomo - v skladu z dogovorom z vami - v sklopu adaptacije, poskrbeli mi! Cena adaptacije kopalnice v našem podjetju je ugodna.


Ugodna in kvalitetna adaptacija in prenova kopalnice


Ker se je pred adaptacijo kopalnice priporočljivo natančneje pogovoriti o potrebnih delih in željah stranke, vas naprošamo, da se pred pričetkom del oglasite v naši poslovalnici. V naši poslovalnici vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo svetovala in vam z veseljem odgovorila na vprašanja, ki se vam še zastavljajo. Cene prenove kopalnic si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas o ceni adaptacije kopalnice povprašate kar ob obisku.

O centralnem ogrevanju:www.vsi.si/akvakul/centralno-ogrevanje

PONUDBA TOPLOTNIH ČRPALK AQUACOOL

MONTAŽA KLIMATSKIH NAPRAV