Toplotne črpalke po ugodnih cenah

Toplotna črpalka predstavlja enega od najučinkovitejših in tudi enega izmed najbolj varčnih načinov ogrevanja. Poznamo tri tipe črpalk:

Delovanje toplotne črpalke toplotne črpalke

Vse toplotne črpalke delujejona podobnem principu - črpajo toploto iz medija na katerega delujejo (zemlja, zrak, voda) in ga pretvarjajo v toploto, s katero ogrevajo željen prostor. Toplotne črpalke omogočajo tok toplote iz prostora z nižjo temperaturo na prostor z višjo temperaturo. Črpalka torej prenese vir toplote iz naravnih virov iz okolice v prostor. S črpalko pa se lahko tudi hladimo. Pri slednjem črpalka ustvari obrnjen tok energije. Toplotna črpalka uporabi presežek toplote, pri čemer iz prostora, ki ga hladimo odvajamo energijo (toploto) v prostor, ki ga segrevamo. Toplotne črpalke so energetsko zelo varčne ter okolju izjemno prijazne, saj ne proizvajajo toplogrednih plinov in drugih emisij. Prav tako pa porabijo manj energije od običajnih sistemov ogrevanja. Toplotna črpalka lahko iz naravnih in obnovljivih virov pridobi vsaj 75% energije, ki je potrebuje za svoje delovanje. Črpalka pri nižjih temperaturah greje, pri visokih pa ohlaja.

Cene v ceniku toplotnih črpalk

Pri nas vam ponujamo toplotne črpalke po ugodni ceni. Ugodne so tudi cene toplotnih črpalk zrak voda. Pri nakupu črpalke pa moramo biti pozorni tudi na moč toplotne črpalke. Ponujamo vam tudi toplotno črpalko daikini altherna ht. Za več nasvetov nas lahko pokličete po telefonu ali nam svoja vprašanja zaupate po e-mail naslovu. Prav tako bomo veseli vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko prepričate o kvaliteti črpalk, ki vam jih ponujamo. Prav tako se lahko prepričate o ugodni ceni toplotnih črpalk. Prijazna ekipa strokovnjakov vam bo povedala vse o vgradnji, delovanju, servisiranju in uporabi črpalk. Navdušila pa vas ne bo le njihova kvaliteta, pač pa tudi cena toplotnih črpalk.

PREZRAČEVANJE PROSTOROV