Agil d.o.o. - tečaj varstva pri delu in požarno varstvo

Agil d.o.o. je rastoče podjetje, v katerem se od leta 2000 ukvarjamo z varstvom pri delu in požarnim varstvom. Že od leta 1980 pa nudimo tudi servis in prodajo gasilnih aparatov. V teh letih delovanja smo pridobili neprecenljive izkušnje in reference. Vodi nas skrb za zdravje in varnost ljudi, poleg tega si prizadevamo zagotoviti čim višjo raven kakovosti življenja nasploh. Varstvo pri delu in požarno varstvo sta dve področji, na katerih si želimo postati trden člen. Pri podjetju Agil d.o.o. je to naše poslanstvo.

Varstvo pri delu

Varnost in zdravje pri delu Agil d.o.o.

Varnost in zdravje pri delu sta pomembna, zato pri podjetju Agil d.o.o. nudimo izvajanje izobraževanja in usposabljanja za varstvo pri delu ter za požarno varstvo. Izvajamo tudi preizkuse znanja. S tem zagotovimo, da so vaši zaposleni usposobljeni za varno opravljanje dela in da poznajo zakon o varstvu pri delu, ko končajo tečaj. Tečaj varstva pri delu je potrebno opraviti ob skleniti delovnega razmerja, ob razporeditvi na drugo delo, ob uvajanju nove tehnologije, ob uvajanju novih sredstev za delo in ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu. Tečaj za varstvo pri delu in požarno varstvo se lahko izvaja v prostorih vašega ali našega podjetja, na voljo pa so termini od ponedeljka do petka, razen med prazniki.

Nudimo vam tudi izdelavo izjave o varnosti z oceno tveganja, servis in prodajo gasilnih aparatov, tečaj za viličarja, izdelamo pa vam lahko tudi požarni red.

Tečaj varstva pri delu - podrobneje

Ker sta varstvo pri delu in požarno varstvo pomembna za boljšo varnost in zdravje pri delu, je pomembno, da zaposleni opravijo tečaj varstva pri delu. Varnost in zdravje pri delu ter požarno varstvo sta vsebini, iz katerih je sestavljen tečaj. Tečaje delimo v tri skupine. Prva skupina predstavlja izobraženje za novozaposlene, druga skupina je izobraževanje ob premestitvah, novih tehnologijah, novih snoveh itd., tretja skupina pa je periodično izobraževanje, ki se izvaja na 2 leti. Program izobraževanja za varstvo pri delu ter požarno varnost je obvezen za vse zaposlene, študente, praktikante ter pogodbene delavce. Izobraževanja vodijo strokovni delavci podjetja Agil d.o.o.

Zakaj za varnost in zdravje pri delu izbrati Agil d.o.o.?

Pri Agil d.o.o. vemo, kako pomembna sta varnost in zdravje pri delu. Dejstvo je, da delo poteka bolje in pa predvsem varneje, če imajo zaposleni primerno znanje o varstvu pri delu in o požarnem varstvu ter če poznajo zakon o varstvu pri delu. Vsako izobraževanje in tečaj varstva pri delu vodi strokovni delavec, ki tudi sestavi in pregleda test po koncu izobraževanja. Tako zagotovimo kvalitetna izobraževanja za vaše zaposlene in s tem izboljšamo varnost in zdravje pri delu v vašem podjetju.

Agil d.o.o. │ Varstvo pri delu, požarno varstvo, zakon o varstvu pri delu, tečaj varstva pri delu, varnost in zdravje pri delu - povezave do naše spletne strani: