Vrtno pohištvo iz umetnega ratana: ratan vrtne mize in stoli iz ratana


Vrtno pohištvo iz umetnega ratana - vzdržljivo ratan pohištvo


Vrtno pohištvo iz umetnega ratana izpodriva pohištvo iz naravnega ratana. Ratan je azijska rastlina ovijalka, ki lahko v dolžino zraste kar sto metrov. Zaradi dobre stabilnosti in elastičnosti, je to eden najbolj priljubljenih materialov za pletenje, med drugim tudi pohištva. Pohištvo iz ratana(stoli iz ratana, naslanjači in vrtne mize) krasi terase, balkone in vrtove, vse bolj pogosto pa se z njim opremlja tudi notranjost hiš in stanovanj. Naslanjači, mize in stoli iz ratana so namreč zelo enostavni in lahki za premikanje, zato je pospravljanje in čiščenje hiše veliko lažje. Lepota pletenega pohištva oplemeniti vsak prostor, saj pušča vtis naravnosti, ki daje domu izjemno toplino in občutek pomirjajoče harmonije z naravo.


Vrtno pohištvo iz umetnega ratana - manj skrbi in vzdrževanja


Vrtno pohištvo iz umetnega ratana je izjemno praktično. Naravno ratan pohištvo je sicer res lepo in vnaša v dom eksotičen pridih, a zahteva tudi veliko vzdrževanja in skrbi. Vsaj enkrat letno ga je potrebno premazati s posebnim oljem za vzdrževanje ratana. V primeru, da je ratan pohištvo izpostavljeno vetru, dežju in močnemu soncu, je potrebno še odstraniti površinski sloj z brusnim papirjem in ga šele nato premazati z zaščitnim oljem.


Vsem tem zamudnim opravilom se boste izognili, če se boste odločili za vrtno pohištvo iz umetnega ratana. Podjetje AG VEBO ima v ponudbi vrtne mize in stole iz ratana s tehno ratan pletivom, ki obvaruje vrtno pohištvo iz ratana pred zunanjimi poškodbami in vremenskimi vplivi. Močni UV žarki, dež in sneg ne bodo prišli do živega tehno ratan pletivu, dosti težje pa jih bodo tudi poškodovali nerodni obiskovalci, zato je vrtno pohištvo iz umetnega ratana odlično za gostinske dejavnosti, kjer se dnevno zamenja veliko število gostov.


Vrtno pohištvo iz ratana: vrtne mize in stoli iz ratana


Vrtno pohištvo iz ratana lahko kupite v različnih oblikah, materialih in barvah. Trenutno najbolj priljubljene barve pletenja so črna, kostanj in bež. AG VEBO ponuja tudi vrtno pohištvo iz umetnega ratana, ki je posebej namenjeno gostinski dejavnosti. Namreč, v običajnih trgovinah z vrtnim pohištvom so na voljo številni poceni stoli iz ratana in vrtne mize, ki pa niso primerni kot stoli za gostinstvo in gostinske mize, saj niso tako vzdržljivi. Stoli iz ratana in vrtne mize, ki so namenjeni poslovni rabi, imajo močno varjeno aluminijasto ogrodje, prepleteno s kvalitetnim umetnim materialom - tehno ratan. Takšno vrtno pohištvo iz ratana ima dolgo življenjsko dobo. Stoli iz ratana so še dodatno praktični, saj so zaradi umetnih materialov sorazmerno lahki in tehtajo le 3 kilograme, stoli pa so tudi nakladalni, saj se nalagajo do 8 stolov višino. Takšni stoli so tako lahko uporabljeni tudi kot catering oprema, saj so lahki in enostavni za prelaganje.


Podjetje AG VEBO d.o.o., vrtno pohištvo iz umetnega ratana - povezava do naše spletne strani: