Sanjska potovanja na Tajsko in v Avstralijo. Sanjsko potovanje po otokih Indonezije in po najdaljši železnici na svetu - transsibirski železnici

Pri Adventours so vaše želje naš izziv. Uresničimo vam lahko vse sanje in zahteve, tudi če nanje niti pomislili niste. Možnosti za luksuzna in sanjska potovanja je neskončno in pri naši agenciji jih dejansko spreminjamo v najboljše sanjsko potovanje in vam tako omogočimo nepozabno sanjsko izkušnjo. Ponujamo vam sanjska potovanja po državah, kot so Tajska in Avstralija, ali po otokih Indonezije. Lahko pa se odpravite na potovanje po najdaljši železnici na svetu - transsibirski železnici.


Indonezija in Tajska - sanjska potovanja v pravi tropski raj

Indonezija - veliki arhipelag, ki leži med jugovzhodnim Azijskim polotokom in Avstralijo - je svet v svetu: njen tropski raj se razteza na več kot 14.000 otokih, na katerih živi preko 600 ljudstev s svojimi jeziki, miselnostmi in verovanji. Če ste oseba, ki uživa v prelivajočih okoljih naravne veličastnosti, samobitni odmaknjenosti najbolj skritih kotičkov sveta, odklopu od vsakdanjosti, in ki uživa v sapici potovalnih izzivov, potem bo vaše potovanje v Indonezijo, deželo vrhunskih potovalnih poslastic, postalo vaše sanjsko potovanje. Nepozabno doživetje vam ponuja tudi potovanje v še en tropski raj - na Tajsko. Tajska, obmorska država v jugovzhodni Aziji, znana tudi kot Siam (uradno ime države do leta 1949), je neskončno rodovitna tropska planjava z velikimi cesarskimi mesti, džunglami in čudovitimi plažami. Tajska je pravi magnet za popotnike po vsem svetu - morda je sanjsko potovanje tudi za vas.

Potovanje Tajska


Avstralija - sanjska destinacija za vse prave popotnike in raziskovalce sveta

Le kdo si ne bi želel obiskati Avstralije? Že sama beseda marsikomu pospeši krvni obtok in zviša srčni utrip. Avstralija je resnično za marsikoga pravo sanjsko potovanje. To je dežela prijaznih in sproščenih ljudi, ki s svojo gostoljubnostjo vsakemu obiskovalcu zvabijo nasmeh na obraz. V deželi se prepletajo svetovljanska mesta z nepojmljivimi lepotami narave.


Sanjska potovanja: Transsibirska železnica - potovanje od Moskve do Pekinga po najdaljši železnici na svetu

Potovanje po transsibirski železnici od Moskve do Pekinga, kjer boste od blizu lahko spoznali izjemno pokrajino Sibirije in zanimivo kulturo treh dežel, preko katerih je speljana najslavnejša železnica na svetu. Spoznali boste življenje Rusov v odmaknjenih vaseh, se z njimi zapeljali s čolni v tajgo, okusili njihovo tradicionalno hrano, začutili utrip življenja nomadov v Mongoliji, spoznali prestolnico Ulan Bator ... V Pekingu si boste nato lahko ogledali Kitajski zid, Mingove grobnice, Prepovedano mesto in še mnogo več. Najbolje je, da se v lepote transsibirske železnice prepričate kar sami in se z našo pomočjo odločite za nepozabno sanjsko potovanje.

Adventours | Sanjska potovanja - povezava do naše spletne strani:

- Sanjska potovanja
- Potovanje na Tajsko
- Potovanje v Avstralijo
- Potovanje v Indonezijo
- Potovanje s transsibirsko železnico