Nudimo vam luksuzna potovanja, kot je polet v vesolje, ali preprost najem limuzine | Z nami lahko postanete pravi dirkač formule 1 ali pa se udeležite nogometne tekme El Clasico v Barceloni - FC Barcelona : Real Madrid

Pri Adventours so vaše želje naš izziv, pa naj gre za luksuzna potovanja ali preprost najem limuzine. Možnosti potovanj so skoraj neskončne in pri naši agenciji jih dejansko spreminjamo v najboljše sanjsko potovanje in s tem v nepozabne izkušnje. Ko gre za luksuzna potovanja, sledimo vašim željam in zahtevam, tudi če nanje niti niste pomislili. Uresničimo vam lahko vse možnosti sveta. V naši ponudbi boste med drugimi tako našli polet v vesolje z vrhunskimi letali, zapeljali se boste lahko z dirklnikom Formule 1, ogledate pa si lahko tudi znamenito nogometno tekmo El Clasico.


Luksuzno potovanje z vrhunskimi letali - polet v vesolje

Če bi se radi dotaknili samega roba vesolja, vam nudimo ekstremni polet z enim od najboljših vrhunskih, nadzvočnih letal. Izbirate lahko med različnimi programi, ki vam poleg astronavtskih treningov nudijo tudi možnost pilotiranja samega letala. Polet v vesolje je resnično nepozabno doživetje!

Polet z MIG 29


Luksuzna potovanja za ljubitelje formule 1: pridružite se nam na dirkališčih dirk in postanite dirkač formule 1

Naša agencija sodeluje z najboljšim izvajalcem programov Formule 1 na svetu, ki ima več kot trideset let izkušenj v tem prestižnem razredu avtomobilizma in čigar dirkalnike je vozilo nekaj najboljših dirkačev F1. Programi se izvajajo na dirkališčih v Franciji - v Provansi. Od programa, ki si ga boste izbrali je odvisno, kateri dirkalnik boste vozili. Izbirali boste lahko med tremi skrbno pripravljenimi programi, v pomoč pa vam bo tudi ekipa vrhunskih strokovnjakov, ki vas bo s svojim več desetletnim znanjem, izkušnjami in s svetovanjem popeljala iz neverjetnega dirkaškega dneva v nepozabno življenjsko izkušnjo - postati dirkač formule 1!

Formula 1


Luksuzna potovanja: El Clasico - ogled nogometne tekme

Doživetje je neverjetno, za navijače FC Barcelona pa nekaj nujnega v življenju. Pridružite se nam na ogledu nogometne tekme na stadionu Camp Nou, kjer se bosta pomerili FC Barcelona in Real Madrid. Barcelona je eno izmed najživahnejših sredozemskih mest, ki je začinjeno z bogato zgodovino, neprecenljivimi umetniškimi zbirkami, drzno arhitekturo in odlično hrano. Pred tekmo se boste lahko zapeljali do Gaudijeve umetnine in cerkve Sagrada Familia, se sprehodili po mestnem središču, obiskali gotske četrti (Barrio Gotico) in katedrale. Najlepša mestna tržnica ponuja raznovrstno ponudbo sadja in zelenjave in morskih sadežev. Priporočamo pa vam tudi obisk muzeja nogometnega kluba Barcelona. FC Barcelona je več kot le klub in vsaka njihova tekma na stadionu Camp Nou je posebno doživetje in spektakel najboljših nogometašev na svetu. Doživite ta spektakel z nami in se odločite za luksuzno potovanje v Barcelono!

Ogled tekme El Clasico


Adventours | Luksuzna potovanja - povezava do naše spletne strani:

- Luksuzna potovanja
- Najem limuzine
- Polet v vesolje
- Formula 1
- Real Madrid
- FC Barcelona

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje