Montaža in servis klimServis toplotnih črpalk in strokovna montaža klim ter črpalk

Poleg gradnje in montaže bazenov sta v naši ponudbi tudi strokovna montaža in servis toplotnih črpalk in klim Brilix podjetja Albixon!

Toplotne črpalke ter klime - pametna investicija za še več udobja

Toplotne črpalke in klime vam lahko polepšajo vaš čas ob in v bazenu, ne glede na letni čas. Toplotne pumpe so priljubljen način ogrevanja bazena v hladnejših pomladnih in jesenskih dneh. Klima pa poskrbi za prijeten prostor z bazenom predvsem v vročih poletnih dneh. Obenem pa klime s svojimi naprednimi filtri skrbijo za čiščenje zraka (reduciranje bakterij in virusov v zraku). Montaža toplotne črpalke in klime že med gradnjo vašega bazena je zato več kot le smiselna investicija.

Vse za ogrevanje bazenov - montaža in servis toplotnih črpalk

Toplotne črpalke zrak-voda delujejo tako, da črpajo toploto iz okoliškega zraka in jo povečajo z električno energijo. Toplotne pumpe oddajo 4x več toplote v primerjavi z vloženo energijo. V primerjavi z drugimi sistemi ogrevanja bazenov so te ogrevalne naprave veliko bolj učinkovite. Novejši modeli povzročajo manj motečih vibracij in hrupa. Glede na velikost bazena izberemo tudi primeren model toplotne črpalke. Ker črpajo toploto iz zraka, jih postavimo na odprti prostor. Nato nam preostane še, da do naprave pripeljemo dovodno in odvodno cev od bazena ter kabel za napajanje. Pravilna montaža je pomembna za optimalno delovanje toplotne črpalke, zato predlagamo, da jo prepustite našim strokovnjakom ob gradnji bazena. Za nadaljnje brezskrbne užitke ob ogrevanem bazenu pa poskrbi naš servis toplotnih črpalk. Montaža in servis toplotnih črpalk Brilix podjetja Albixon.

Klime za prostore z bazeni - strokovna montaža ter servis klim

Klima v prostoru, kjer se nahaja notranji bazen, pomaga uravnati pretok in kakovost zraka. Vlaga iz bazena lahko povzroči tudi 100 % vlažnost v prostoru, kar lahko poškoduje stene in druge predele prostora. Obenem se z vlago lahko po prostoru širijo tudi bakterije, virusi in drugi alergeni. Za boljše počutje v notranjem bazenu je torej potrebno poskrbeti za pravilen nivo vlage in pretok zraka. Del rešitve je montaža klime. Klima s svojimi filtri poskrbi za neželene delce nečistoče v zraku in za zdrav prostor. Za ohranjanje pravilnega in optimalnega delovanja klime je potreben reden servis klim, vsaj enkrat letno (običajno ob začetku tople sezone). Ponudbo izgradnje in montaže bazenov smo razširili tudi na montažo in servis klim, s čimer smo oblikovali celovito ponudbo storitev.


Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe na naši spletni strani!

Adriapool d.o.o. | Montaža toplotnih črpalk, montaža klime, servis klim, servis toplotnih črpalk - povezave do naše spletne strani: