Savne po meri - naj bo vaša savna edinstvena

Savna po meriČe želite imeti doma savno, ki je nima nihče drug, je najbolje, da se odločite za nakup savne po naročilu. Savne po meri imajo prav poseben čar, saj odražajo osebne želje, možnosti in zahteve kupca, pa tudi spretnost, znanje in izkušnje proizvajalca. Izdelava savne po naročilu je namenjena temu, da pri izdelavi v celoti upoštevamo vaše želje in zahteve. Savno vam bomo izdelali ročno iz slovenskega lesa. Dovolj je že, da se oglasite pri nas z željo po lastni savni in z veseljem vas bomo obiskali ter si ogledali prostor, v katerega jo nameravate postaviti. Skupaj se bomo dogovorili o vrsti savne, opremi, dodatkih in potrebnih detajlih. Če sta vam všeč tako finska kot infrardeča savna, pa se ne morete odločiti za eno izmed njih, vam ponujamo celo kombinirane savne, ki bodo združile prednosti obeh savn. Lahko pa se seveda odločite samo za eno vrsto savne po naročilu: izdelujemo namreč tudi samo finsko ali samo infrardečo savno. Če pa si želite zunanje savne, pa vam ponujamo novost na tržišču: zunanje savne v obliki soda.

Nakup kombinirane savne po meri ima določene prednosti

Ena izmed večjih prednosti kombinirane savne je vsekakor varčevanje pri prostoru - namesto treh savn imamo samo eno, ki pa vključuje možnost različnih tehnik savnanja. V osnovi se za kombinirane savne uporablja klasična finska savna, ki ji vgradimo infrardeče grelne plošče. Vgrajene infrardeče grelne plošče povzročijo potenje že pri temperaturah okrog 50 stopinj Celzija. Finska savna oziroma njena peč bo prostor hitro segrela, infrardeča pa bo s svojimi infrardečimi grelci ali pološčami temperaturo vzdrževala. Če doma že imate savno, to nikakor ni ovira. Obstoječo lahko posodobite s kombinacijami drugih savn.

Barrel savna po naročiluIzdelava zunanje savne v obliki soda

Izdelujemo tudi zunanje savne po naročilu. Barrel savna je na voljo v obliki velikega soda, v katerem je ena soba s klopema na vsaki strani ter s pečjo na drva z dimnikom. V naši ponudbi imamo dve različici: XL Barrel za dve do štiri osebe ter XXL Barrel za štiri do šest oseb.

Adriapool d.o.o. | Finska ali infrardeča savna, izdelava ali nakup savne po meri, kombinirana savna - povezave do naše spletne strani: