Montažni bazeni za relaksacijo in aktiven trening doma

Ste kdaj sanjali o tem, da bi imeli lasten bazen na vrtu? Leseni in drugi montažni vgradni ali prostostoječi bazeni so zdaj dostopni skoraj vsem. Zato ni več razloga, da ne bi uresničili svojih sanj in sebi ter svoji družini in prijateljem omogočili tovrstne relaksacije in aktivnega treninga na domačem vrtu. Naj postane vaš ovalni, pravokotni ali tudi drugače zamišljeni montažni bazen središče dogajanja čez dan ali zvečer!

Zunanji montažni bazenVgradni montažni bazen

Klasičen ali montažni bazen? Katera rešitev je boljša za vaš vrt?

Postavitev bazena na domačem vrtu je odločitev vredna dobrega premisleka. Pri današnji izbiri bazenov se razmislek ne začne le pri velikosti, opremi in ceni, saj so vam na voljo številni različni bazeni:

Montažni vgradni bazeni - bogata izbira oblik in velikosti

Seveda so tudi ostale točke izredno pomembne. Tako so montažni bazeni občutno cenejši od klasičnih in primernejši za hitro vgradnjo, kar jih seveda dela še bolj privlačne. Seveda je postavitev še hitrejša, če se odločite za prostostoječi montažni bazen. Kljub vedno večji izbiri oblik in velikosti montažnih bazenov pa vam klasični bazeni še vedno omogočajo več svobode pri oblikovanju. Po drugi strani pa so predvsem poliestrski montažni bazeni izdelani v enem kosu, izredno lahki za čiščenje, saj nimajo šivov ali stičišč, kjer bi se nabirale alge. Še en dejavnik, o katerem boste verjetno razmišljali, je življenjska doba, ki jo imajo posamezni bazeni. Montažni poliestrski na primer zdržijo do 10 let, nato pa bodo verjetno potrebne nekatere izboljšave. Najpogostejše težave pri montažnih bazenih so obledelost barve ali pojav mehurčkov na površini bazena in morebitne odrgnine. Prav tako prostostoječi montažni bazeni težje prenašajo zimsko vreme, zato jih je potrebno dodatno zaščititi ali celo razstaviti in skladiščiti do pomladi. Pri izbiri bazena je torej potrebno premisliti o vseh naštetih dejavnikih. Z nasveti pred izbiro vam lahko pomagamo tudi mi!

Montažni zunanji bazeni - na voljo imamo bogato izbiro za vse okuse in denarnice

Montažni zunanji bazeni (folija in obod iz pločevine) so na voljo v okrogli ali ovalni obliki različnih velikosti. V ponudbi so tako prostostoječi kot montažni vgradni bazeni. Poliestrski montažni bazeni prihajajo v enem kosu v pravokotni obliki ali v obliki ledvice. Visokokakovostni leseni prostostoječi in vgradni bazeni pa so na izbiro v različnih oblikah.

Vabljeni k ogledu naše ponudbe montažnih in klasičnih zunanjih bazenov na naši spletni strani!

Adriapool d.o.o. | Notranji ali zunanji montažni bazeni, ovalni vgradni ter prostostoječi montažni bazen- povezave do naše spletne strani: