Infrardeča (IR) savna po meri - blagodejna energija za telo

Infrardeča savnaInfrardeča savna se ogreva preko infrardečih grelnikov in pri tem porabi samo 20 odstotkov energije za ogrevanje zraka, preostala pa prodre v telo. Enako infrardeče žarčenje oddajata sonce in človek. Energija infrardečih grelnikov prodre tudi do 4 centimetre globoko v telesno tkivo, kar je do trikrat več kot v klasični savni, pa tudi poraba kalorij je nekajkrat večja. IR savna posledično razkraja celulit, saj se strupi in obloge iz telesa bolj učinkovito izločajo. V primerjavi s finsko savno IR savna deluje pri nižji temperaturi, in sicer pri 60 in 70 stopinjah Celzija, zato je tudi bolj varna za ljudi s kardiovaskularnimi težavami.

Infra savna ima terapevtske učinke pri boleznih, kot so revma in artritis ter kožna obolenja. Uporaba infra savne tudi pomaga vzpostaviti ponovno ravnotežje v telesu pri glavobolih, izčrpanosti in nizkem ali visokem pritisku. Infrardeča savna postaja vedno bolj priljubljena, saj je v primerjavi s finsko savno veliko bolj prijetno dihati zrak, ki ima 35 stopinj, kot pa zrak, ogret na 80 ali 100 stopinj. Ker 80 odstotkov energije iz IR plošč prodre v telo, se savno lahko uporablja pri popolnoma odprtih vratih ali oknu, lahko jo uporabljamo oblečeni za ogrevanje pred telesno vadbo, pa tudi takrat, ko se želimo le ogreti.

V IR savno gremo enkrat za 20 do 40 minut. Med savnanjem večkrat spremenimo položaj telesa, da se enakomerno izpostavimo infra rdečim žarkom. Po savnanju se oprhamo z mlačno vodo. Zelo pomembno je pitje dodatne tekočine. Zaradi prekomernega znojenja namreč izgubimo veliko tekočine in mineralov, zato jih je med savnanjem treba nadomeščati sproti.

Cenik infrardečih savn iz naše ponudbe

Infrardeča savna je v naši ponudbi predstavljena v dveh tovarniško izdelanih modelih: Senses in Chaleur. Seveda pa vam lahko izdelamo tudi IR savno po meri. Velikost, oblika, dodatna oprema in vsi detajli so odvisni od vaših želja. Dovolj je že, da izrazite željo po lastni IR savni, in z veseljem vas bomo obiskali in skupaj z vami izbrali takšno, ki vam bo ustrezala. Lahko pa nam prinesete tudi točne mere prostora, kamor bi postavili savno, ali celo izdelan načrt. Pri obeh modelih savn sta na voljo tudi cenika, ki si ju lahko ogledate na spodnjih povezavah:

Izberite svojo savno - akcija s posebej ugodno ceno je pogosta! Pokličite nas na telefonsko številko 04 201 68 20!

Adriapool d.o.o. | Infrardeča savna cenik, IR savne po meri, infrardeče savne, infra savna akcija, IR savna cenik, infra savne - povezave do naše spletne strani: