Električna kolesa in skuterji: mobilnost z ozirom na okolje

Imate dovolj gneče na poti v službo? Dovolj zraka, ki ga ne morete dihati? Dovolj iskanja parkirnega mesta? Dovolj zapravljanja denarja za vedno dražje gorivo? Dovolj onesnaževanja? Vam ni do gneče na mestnem avtobusu? Razmišljate, da bi šli v službo/trgovino/po opravkih raje s kolesom ali peš? Si ne morete privoščiti zadihanosti in utrujenosti na službenih sestankih? Imate mogoče težave s srcem? Ali pa ste mladi po srcu, pa vas vaše noge več ne dohajajo? Če ste odgovorili na katerokoli vprašanje pritrdilno, vam predstavljamo rešitev: električna vozila.

Električno kolo GenioE-kolo Lumino

Električna kolesa in električni skuterji: električna vozila evropske kakovosti

Električna kolesa ali e-kolesa so kolesa s pomožnim električnim motorjem. Električno kolo poganjate ali popolnoma z lastno močjo kot navadno kolo, ali pa si pomagate z dodatno pomočjo električnega motorja. To ne pomeni, da v želenem trenutku električni motor popolno prevzame poganjanje e-kolesa, ampak da vam asistira pri vašem delu. Električna kolesa v naši ponudbi so evropske izdelave in zatorej v skladu z evropsko zakonodajo. Ker električni motor preneha delovati, ko nehate poganjati in ima elektronsko omejeno hitrost na 25 km/h, tudi za električno kolo velja, da ga ni potrebno registrirati. Drugače velja za električni skuter ali e-skuter, ki je odvisen zgolj od razpoložljive elektrike v bateriji in ga je potrebno tudi registrirati. Na področju razvoja električnih skuterjev smo v Evropi naredili velik korak naprej: električni skuter GOVECS je e-skuter leta 2011 in 2012! Oblikovani v deželi skuterjev (Italiji), konstruirani v deželi moto športa (Nemčiji) in izdelani v Evropi: brez okoljskih kompromisov ali kompromisov pri kakovosti in zanesljivosti - električni skuterji GOVECS bodo zadovoljili še tako zahtevnega voznika. Vabljeni na testno vožnjo v naš salon!

Električna vozila: razlogi, zakaj kupiti e-skuter ali električno kolo

Električna vozila so torej pravi odgovor na postavljena pereča vprašanja: kako se izogniti gneči in iskanju parkirnega mesta, prihraniti denar za res pomembne stvari in kako vrniti okolju vso skrb, ki jo je namenilo nam, ne da bi žrtvovali svojo mobilnost. Električna kolesa zasedejo petino prostora, ki ga zasede avto. Električni skuter pa je več kot dobra alternativa potratni mestni vožnji z avtom. Če torej želite narediti nekaj dobrega zase in za okolje, kupite električno kolo. Cena nakupa in stroškov vzdrževanja vas bo prepričala. Ne spreglejte tudi naši prodajnih akcij za električna kolesa!

Kot podporniki zdravega življenja in gibanja, smo posrednik za prodajo električnih koles in skuterjev. Vabimo vas na našo spletno stran, kjer si lahko ogledate trenutno ponudbo! Poleg električnih koles in skuterjev pa so vam v podjetju Adriapool d.o.o. na voljo tudi drugi produkti - montažni bazeni, masažni bazeni, finske in infrardeče savne po meri, jacuzzi ter toplotne črpalke in klime.

Adriapool d.o.o. | Električna kolesa, e-skuter, električna vozila, e-kolesa, električno kolo cena, električni skuter, električni skuterji - povezave do naše spletne strani: