Bazenske strehe za kakovostno pokritje bazena

Če še niste poskrbeli za pokritje bazena, to naredite še danes! Kakovostna streha za bazen vam bo prihranila mnogo finančnih in časovnih težav. In kar je najpomembnejše, montaža bazenske strehe bo občutno podaljšala vašo kopalno sezono. Zakaj bi bazen uporabljali le poleti, če ga lahko tudi do štiri mesece več?

Zakaj je investicija v kakovostno pokrivanje bazena vedno dobrodošla?

Pokrivanje bazena ima tri glavne prednosti:

  • brezplačno dodatno ogrevanje bazena
  • zaščita bazena pred zunanjimi vplivi na čistost vode
  • zmanjšanje stroškov uporabe bazena


Bazenske strehe nudijo zavetrje ali v celoti pokrijejo bazen. Streha za bazen tako neposredno pripomore k dodatnemu ogrevanju bazena, s čimer lahko kopalno sezono razpotegne tudi na zgodnjo pomlad in pozno jesen, preprečuje večje ohlajanje bazenske vode čez noč in zmrzovanje bazena pozimi. Že preprostejša bazenska pokrivala z rednim pokrivanjem bazena ob neuporabi le-tega občutno zmanjšajo tudi izgubo vode zaradi izhlapevanja. S tem prihranimo na stroških za vodo in ogrevanje. Obenem je montaža bazenske strehe popolna rešitev za zavarovanje vode pred zunanjo umazanijo, ki jo predstavljajo listje, insekti in prašni delci. Pokritje bazena nam tako prihrani tudi čas in denar za vzdrževanje in čiščenje bazena.

Bazenske strehe so najprimernejši sistem za pokritje bazena za naše podnebje

Bazenska strehaPrimerno pokritje bazena izberemo glede na podnebje in okolico, kjer živite. Za kontinentalno podnebje, ki prevladuje v Sloveniji, so najprimernejše bazenske strehe. Termalna bazenska pokrivala, bazenske rolete in zimska pregrinjala samostojno ne nudijo dovolj širokega spektra zaščite v okolju, ki pozna zimsko zmrzal in obilico snega, jesensko odpadlo listje, pomladni prah in insekte. Najboljšo zaščito nudijo le strehe za bazen. In najboljša izbira med njimi so teleskopska bazenska pokrivala svetovnega proizvajalca IDEALCOVER. Visokokakovostna streha za bazen imajo stabilno ogrodje, pokrito s karbonom, UV zaščito, revolucionarno tehnologijo za boljše drsenje po profilih, odstranljivo prednjo steno in 4 mm organsko steklo. Dobava in montaža visokokakovostne in estetske strehe za bazen po ugodni ceni pri nas!


Za več informacij o naši ponudbi bazenskih streh ste vabljeni na našo spletno stran. V kolikor imate želje po posebni obliki strehe za pokritje bazena, nas kontaktirajte!

Adriapool d.o.o. | Montaža bazenske strehe, pokrivanje bazena, pokritje bazena, bazenska pokrivala, streha za bazen- povezave do naše spletne strani: