Bazenska roleta, solarno pregrinjalo, mreže in zimsko pokrivalo za bazen

Poleg prodaje bazenov, savn in servisa v našem podjetju ponujamo tudi opremo za bazene. Tako v zimskih kot v poletnih mesecih je še posebej pomembna primerna zaščita bazena. V naši ponudbi boste tako našli različna bazenska pregrinjala, ki so namenjena zaščiti bazena pred umazanijo in preprečujejo ohlajanje vode. Obenem pa lahko tudi preprečijo padec otrok ali živali v bazen. Za zaščito bazena tako lahko uporabimo pokrivala, kot so:

  • bazenske rolete
  • solarna pregrinjala
  • mreže

Bazenska roleta - roleta za bazen, ki lahko plava na vodi ali pa je vgrajena nad vodno gladino

Bazensko pokrivalo Bazenska roleta je bazensko pokrivalo, ki je namenjeno predvsem ohranjanju toplote bazenske vode. Roleta za bazen se lahko odpira ročno - s stikalom - ali s pomočjo električnega pogona - z daljinskim upravljanjem. Bazenska roleta se lahko tudi zaklene in tako onemogoči dostop nepovabljenim gostom. Na izbiro je nadvodna in podvodna izvedba. Trdnejša roleta lahko prenese tudi hojo po njej. Poleg bazenske rolete lahko za ohranjanje toplote bazenske vode uporabimo tudi solarno pregrinjalo. Prednost tega pokrivala je v tem, da mehurčkasta folija zbira sončne žarke, ponoči pa preprečuje izgubo toplotne energije in izhlapevanje vode. Mreže za bazen pa so zlasti namenjene lovljenju umazanije na površini bazena.

Zimsko pokrivalo za bazen - zaščita bazena pred zimo

Zaščita bazena je pomembna tudi v zimskem času, ko bazena ne uporabljamo. Takrat uporabimo zimsko pokrivalo za bazen, ki leži na vodni gladini. Pokrivalo je odporno na vremenske nevšečnosti, tudi na sneg, za odtok odvečne vode pa ima zimsko pokrivalo na sredini tudi jašek.


Vabljeni na našo spletno stran, kjer si lahko ogledate in izberete najprimernejše pokrivalo za vaš bazen!

Adriapool d.o.o. | Bazenska roleta, mreže za bazene, solarno pokrivalo, zaščita bazena pred zimo, solarno pregrinjalo, zimsko pokrivalo za bazen, roleta za bazen- povezave do naše spletne strani: