Pnevmatike in platišča – platišča za avto, platišča VW, nove pnevmatike in avtomobilske pnevmatike, menjava pnevmatik in še več pri AC Kondor

Potrebujete nove pnevmatike in platišča? V našem avto centru boste našli kakovostno obutev za vašega jeklenega konjička. Med pnevmatikami boste našli:
•    letne pnevmatike,
•    zimske pnevmatike in
•    zimsko-letne pnevmatike.

Na voljo pa so tudi raznovrstna platišča za vaš avto:
•    originalna jeklena avto platišča VW,
•    originalna alu avto platišča VW in
•    jeklena in alu platišča drugih priznanih znamk.

Nove avtomobilske pnevmatike vam namestimo na platišča po vaši izbiri. Ponujamo pa seveda tudi menjavo pnevmatik, kadar gre za poškodbo ali pa preprosto za sezonsko menjavo pnevmatik. Pnevmatike in platišča, ki jih ponujamo, so vrhunskih znamk, naši strokovnjaki pa vam svetujejo in pomagajo pri izbiri. V kolikor razmišljate o menjavi pnevmatik ali platišč je AC Kondor prava izbira za vas, saj imamo bogato ponudbo le teh. Pri nas zaposlujemo strokovnjake na področju vulkanizerstva, ki vam bodo pomagali pri nakupu novih pnevmatik in platišč, nato pa jih bodo tudi natančno namestili na vaš avto. Vabljeni!


Menjava pnevmatik in platišč – pnevmatike in platišča za vse okuse

Nudimo vam kakovosten vulkanizerski servis za menjavo pnevmatik in platišč. Kljub temu, da smo uradni servis za Volkswagen vozila, pri nas opravljamo menjavo ter popravilo platišč in pnevmatik vseh proizvajalcev. Pri nas se lahko oglasite, ko je potrebna menjava pnevmatik, torej zimskih ali letnih pnevmatik. Strokovno usposobljeni zaposleni v AC Kondor vam kakovostno opravimo menjavo in centriranje pnevmatik, s tem pa bomo poskrbeli za varnejšo vožnjo in boljši občutek med samo vožnjo.


Platišča za avto – avto platišča VW in avto platišča drugih priznanih znamk

Tudi platišča za avto so velikokrat izpostavljena poškodbam, praskam in obrabi, zato potrebujejo popravilo ali menjavo. V AC Kondor boste našli avto platišča številnih proizvajalcev in modelov: od originalnih alu in jeklenih platišč VW različnih velikosti do alu platišč in jeklenih platišč drugih proizvajalcev. V kolikor potrebujete nove pnevmatike pa imamo v AC Kondor zalogo tako letnih pnevmatik, kot tudi zimskih pnevmatik. Ob velikem izboru pnevmatik in platišč vam pomagamo najti pravo izbiro kombinacije novih avtomobilskih pnevmatik in avto platišč.


Pnevmatike in platišča AC Kondor

Pnevmatike in platišča vseh znamk in dimenzij dobite pri AC Kondor, saj smo dobro založeni z vsem, kar potrebujete. Velika izbira avto platišča in avtomobilskih pnevmatik je razlog, zakaj smo pri strankah prva izbira, ko potrebujejo nove pnevmatike in platišča. Obiščite nas – pri nas opravite servis ter menjavo pnevmatik in platišč, nudimo pa vam tudi druga servisna dela, npr. servis klimatskih naprav.


AC Kondor d.o.o. | Pnevmatike in platišča, AC Kondor, platišča za avto, platišča VW, nove pnevmatike, avto platišča, menjava platišč, avtomobilske pnevmatike - povezave do naše spletne strani:

-    Pnevmatike in platišča
-    Platišča za avto
-    Platišča VW
-    Nove pnevmatike
-    Avto platišča
-    Menjava pnevmatik
-    Avtomobilske pnevmatike

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
AC Kondor d.o.o.
Naslov
Letališka cesta 9a
Spletna stran
01 542 11 70
Seznam fraz
pnevmatike in platišča, ac kondor, platišča za avto, platišča vw, nove pnevmatike, avto platišča, menjava pnevmatik, avtomobilske pnevmatike
ZEMLJEVID