Gospodarska vozila Volkswagen – AC Kondor | Nova gospodarska vozila VW

Gospodarska vozila Volkswagen – svetovanje in nakup

Nova gospodarska vozila VW so odlična za prevoz oseb in blaga, prav tako pa so nepogrešljiva v prostem času. Ponudba podjetja AC Kondor zajema nova in  rabljena gospodarska vozila VW. Obiščite nas v našem salonu in si oglejte bogato ponudbo gospodarskih vozil, kjer vam ponujamo pomoč in svetovanje pri konfiguraciji. Bogata ponudba serijske opreme in opcijska dodatna oprema za gospodarska vozila Volkswagen zadovolji še tako zahtevno stranko.


Novi Caddy – gospodarska vozila Volkswagen za mestne ulice

Novi Caddy je manjši dostavnik, ki je okreten kot osebno vozilo in hkrati tako prostoren kot večja gospodarska vozila Volkswagen. Caddy je vsestransko mestno vozilo, udobno, zmogljivo in varno. Novi Caddy nudi udobje v vozniški kabini, kakršno poznamo v osebnih avtomobilih. V Caddyevi ponudbi je pet najsodobnejših motorjev, ki jih odlikuje velika moč, varčnost in daljši servisni intervali.

 

Novi Amarok – gospodarska vozila Volkswagen za zahteven teren

Nova gospodarska vozila VW Amarok pickup odlikujejo lastnosti pravega „volka“ – agilnost in nepremagljivost kralja divjine. Amarok je primeren tudi kot rekreativno vozilo. S svojo močjo, vzdržljivostjo in zanesljivostjo se odlično obnese na zahtevnejših strmih terenih.


Nova gospodarska vozila Amarok so naprodaj v različicah z dvojno ali enojno kabino in štirikolesnim pogonom. Celotna zasnova je podrejena večji obremenljivosti in funkcionalnosti. Poleg sodobne tehnike med njihove najpomembnejše lastnosti sodijo prožni in obenem varčni turbodizelski motorji. Amarokove vrednosti porabe in izpušnih emisij so za segment teh Volkswagnovih gospodarskih vozil rekordno nizke.

Transporter – gospodarska vozila Volkswagen za visoka merila

Novi Transporterji so sodobna gospodarska vozila Volkswagen, ki izpolnjujejo še tako visoka pričakovanja. Njihova izpopolnjenost je rezultat več kot 60-letnih izkušenj tovarne Volkswagen. Gospodarska vozila Transporter s svojo prilagodljivostjo izpolnjujejo norme in postavljajo nova merila. Vozila so optimalno pripravljena na raznovrstne izzive delovnega vsakdanjika. Nova gospodarska vozila Volkswagen nudijo po meri izdelane transportne rešitve za vse vrste potreb in omogočajo individualne konfiguracije za najrazličnejša področja uporabe. Komfortna zasnova, udobna vožnja in praktičnost. Volkswagen Transporter je na voljo v petih različicah z različnimi formati tovornega/prtljažnega prostora in tovorne površine.  


Novi Crafter – gospodarska vozila Volkswagen z več prostora

Volkswagen gospodarska vozila, med katere spada novi Crafter, odlikuje izjemna prostornost in robustnost, hkrati pa nudijo veliko udoba in ergonomičnosti. So varni, varčni in zmogljivi. Nova gospodarska vozila VW Crafter nudijo veliko prostora za prevoz tovora ali za prevoz potnikov. Potniški ali tovorni prostor prilagodite svojim potrebam saj imajo možnost nadgradenj in predelave. Crafterji so gospodarska vozila, ki se izkažejo pri vsaki nalogi. Volkswagen gospodarska vozila Crafter so na voljo v različnih izvedbah: Crafter Furgon, Crafter Furgon z dvojno kabino, Crafter Kombi, Crafter Šasija, Crafter Kesonar.

Gospodarska vozila so izjemno praktičen nakup – vabljeni v AC Kondor!


AC Kondor | gospodarska vozila Volkswagen, gospodarska vozila VW, nova vozila – povezave do naše spletne strani:

-    Volkswagen gospodarska vozila
-    Gospodarska vozila VW
-    Gospodarska vozila
-    Nova vozila

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
AC Kondor d.o.o.
Naslov
Letališka cesta 9a
Spletna stran
01 542 11 70
Seznam fraz
Volkswagen gospodarska vozila, gospodarska vozila VW, gospodarska vozila, nova vozila
ZEMLJEVID