Ugoden nakup in prodaja hiše v Ljubljani preko agencije ABC nepremičnine

Pri nepremičninski agenciji ABC nepremičnine vam nudimo hiše, stanovanja in poslovne prostore za prodajo ali oddajo z odličnimi pogoji. Prodaja hiše v Ljubljani poteka 'na ključ', kar pomeni, da nepremičninski servis poskrbi za vse od začetka iskanja nepremičnine do zaključka, pri tem pa poskrbi tudi za vso pravno dokumentacijo.

Hiše prodaja in nakup 'na ključ'

V celotno storitev so vključeni:

  • ogled nepremičnine,
  • preverjanje pravnega in dejanskega stanja nepremičnine,
  • razgovori s potencialnimi strankami,
  • sestava prodajne, najemne ali druge pogodbe ter
  • premoprodaja nepremičnine in ostali postopki prenosa lastninske pravice oziroma vpisa v zemljiško knjigo.

Prodaja hiš v LjubljaniCena nepremičnin je odvisna od številnih dejavnikov, zato si je ponudbo nepremičnin najbolje ogledati preko naše spletne strani ABC nepremičnine. Prodaja luksuznih hiš nato z našimi agenti steče naprej, začenši z ogledom nepremičnine. Naše podjetje je specializirano za posredovanje vseh vrst nepremičnin v Sloveniji in na Hrvaškem, pri tem pa našim strankam nudimo profesionalne storitve pri prodaji, nakupu, oddaji ali najemu vseh vrst nepremičnin. V ponudbi imamo povprečno okrog osemsto nepremičnin, naša spletna stran pa je v angleškem, nemškem, italijanskem in ruskem jeziku. Prodaja hiš v Ljubljani preko našega portala poteka dnevno, povezani pa smo tudi z več kot petsto tisoč nepremičninskimi posredniki po celem svetu, zato pri nas lahko naročite tudi nakup ali najem nepremičnine v tujini.

VAS ZANIMA VEČ O PRODAJI NEPREMIČNIN?

ABC hiše ter varna prodaja in oddaja

Prodaja hiše v Ljubljani preko naše agencije poteka varno, kar dokazujejo naše številne reference, o tem pa govori tudi naš slogan: 'ABC nepremičnine - vaša varna odločitev'. Oddaja nepremičnin bo tako potekala strokovno, vaše zaupanje pa bomo izpolnili tudi pri izpeljavi najkompleksnejših nepremičninskih poslov. Če si želite varnega nakupa oziroma prodaje hiše, se obrnite na ABC nepremičnine. Prodaja hiš v Ljubljani ali drugod po svetu in nakup nepremičnin bo tako postal enostaven in zaupanja vreden projekt.