Vrhunske nemške kuhinje – moderne in funkcionalne kuhinje

Moderne in funkcionalne kuhinjeVrhunske nemške kuhinje, ki so hkrati tudi moderne in funkcionalne, so vam na voljo v Salonu kuhinj Dassbach v Ljubljani. Vrhunske nemške kuhinje Dassbach predstavljajo odlično kombinacijo kakovosti, strokovnosti, dobrega oblikovanja in ugodne cene. Družba je v 80-letni tradiciji že veliko časa in truda vložila v razvoj najvišje kakovosti izdelave, učinkovitih proizvodnih metod, visokih okoljskih standardov in odgovornih dobaviteljev. Za kuhinjsko pohištvo namreč velja, da ni dovolj, da je samo moderno, pač pa mora biti tudi dolgoročno uporabno. Vse te odlike so vidne za vsakimi vratci in za vsakim predalom naših kuhinj.

Nakup kuhinje je relativno obsežen projekt, ki ga težko izvedemo brez dobrega nasveta strokovnjaka. V Salonu kuhinj A-LES so prodajalci izkušeni in se tudi redno izobražujejo. Naše profesionalno svetovanje, podkrepljeno z bogatimi izkušnjami, in 3d izris kuhinje vam bosta močno olajšala sprejemanje odločitev. Svetovali vam bomo pri materialih, razporeditvi in dekoraciji in tudi glede nakupa bele tehnike. Za jedilnico in dnevno sobo pa vam bomo svetovali opremljenost v dizajnu vaše nove kuhinje.

 

Prednosti moderne kuhinje z otokom

Vrhunske moderne nemške kuhinje z otokom nudijo številne prednosti, še posebej če kuhinja predstavlja prostor, v katerem se druži celotna družina. Otok tako postane del moderne in funkcionalne kuhinje, kjer celotna družina lahko pripravlja zajtrk in malico ali kuha nedeljsko kosilo.

Moderne kuhinje z otokomNa otok je običajno nameščena kuhalna plošča, nad njo pa kuhinjska napa. Včasih je poleg kuhalne plošče nanj nameščeno tudi kuhinjsko korito. Lahko pa je na otoku samo kuhinjsko korito, s čimer se praviloma razbremeni del kuhinjskega pulta. Tako pridobimo nekoliko več delovne površine, ki jo včasih zelo hitro zmanjka.

Otok je ločen del kuhinje, okoli katerega lahko razporedimo stole in tako dobimo mizo, na kateri lahko na hitro pojemo zajtrk ali malico ter poklepetamo z ostalimi družinskimi člani. Zelo pomembno je dejstvo, da je ergonomija takšne moderne in funkcionalne kuhinje zelo dobra. Delovni trikotnik je enostaven za vsakega uporabnika.

Moderne kuhinje z otokom sicer zahtevajo nekoliko več prostora v našem bivalnem prostoru, vendar se vam bo nakup vrhunske moderne nemške kuhinje z otokom prav gotovo obrestoval.

Za brezplačen računalniški 3D izris vaše kuhinje nas lahko poklečite na (05) 90 44 620 ali nam pišete na info@dassbach.si. Dogovorili se bomo za termin izrisa vrhunske nemške kuhinje v našem salonu ali pri vas doma. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani, kjer si poleg modernih lahko ogledate tudi vrhunske klasične nemške kuhinje.

 


A-LES d.o.o. | Ugodna cena nemških kuhinj po naročilu – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Gorjupova ulica 1
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
+386(05)90 44 620
041 442 677
Seznam fraz
vrhunske nemške kuhinje, moderne kuhinje z otokom, moderne in funkcionalne kuhinje
ZEMLJEVID