Moderne in funkcionalne nemške kuhinje vrhunske kakovosti

Med moderne in funkcionalne kuhinje zagotovo sodijo tudi vrhunske nemške kuhinje Dassbach, ki so vam na voljo v Salonu kuhinj A-LES v Ljubljani. Nemško kakovost, strokovnost in dobro oblikovanje lahko najdete za vsakimi vrati in v vsakem predalu kuhinje. Piko na i pa predstavlja ugodna cena, zato ne preseneča, da so moderne in funkcionalne vrhunske nemške kuhinje Dassbach prepričale že marsikoga. Kako tudi ne, ko pa je bilo v ta koncept vloženega veliko časa in truda? Izdelava kuhinj po meri v tem podjetju temelji na visoki zmogljivosti in kakovost izdelkov, učinkovitosti proizvodnih metod, visokih okoljskih standardih in odgovornih dobaviteljih.

 

Izdelava kuhinj po naročilu prinaša številne prednosti

Moderne in funkcionalne kuhinjeIzdelava kuhinj po naročilu nam daje možnost, da kar najbolje izkoristimo prostor, ki ga imamo na voljo. Obenem pa nam izdelava kuhinj po naročilu omogoča, da kuhinjske elemente, opremo in delovne procese v kuhinji prilagodimo našim potrebam. Ker kuhinje ne opremljamo ravno vsako leto, je pomembno, da pred nakupom dobro razmislimo, kako kuhinjo uskladiti z vsemi željami in potrebami. Pri tem vam bodo v veliko pomoč naši prodajalci v salonu kuhinj, saj imajo bogate izkušnje in znanje.

Naše profesionalno svetovanje in 3d izris kuhinje vam bosta močno olajšala sprejemanje odločitev. Izris kuhinj namreč opravimo s pomočjo računalniškega programa, ki omogoča realen vpogled v videz opremljenega prostora. Hkrati vam bomo svetovali pri materialih, razporeditvi in dekoraciji, pa tudi glede nakupa bele tehnike, jedilnice ter dnevne sobe v enakem dizajnu in materialih, kot bo vaša nova kuhinja. Vaša nova kuhinja bo tako že vnaprej načrtovana do potankosti, zaradi česar bo še toliko bolj odgovarjala vašim željam.

 

Izdelava kuhinj po naročilu – moderne in funkcionalne kuhinje z otokom

Izdelava kuhinj po naročiluIzdelava kuhinj po naročilu je popolnoma prilagojena vašim željam in zahtevam, razpoložljivosti prostora ter seveda vašemu življenjskemu slogu. Ljubitelje brezčasne elegance, domačnosti lesa in tradicionalnih barv bodo očarale vrhunske nemške klasične kuhinje. Pri oblikovanju moderne in funkcionalne kuhinje pa so vsi kuhinjski elementi in detajli zasnovani v čistih in ravnih linijah. Takšna zasnova elementov zagotavlja tudi enostavno uporabo in vzdrževanje. Poleg bele barve so pogosto prisotne tudi bolj žive in drzne barve, pogosto v visokem sijaju.

V zadnjem času so vse bolj priljubljene tudi moderne kuhinje z otokom, ki nudijo številne prednosti, zlasti če gre za prostor, v katerem se druži celotna družina. Otok tako postane del moderne in funkcionalne kuhinje, kjer celotna družina lahko pripravlja zajtrk, malico ali kuha nedeljsko kosilo. Čeprav moderne in funkcionalne kuhinje z otokom zahtevajo nekoliko več prostora v našem celotnem bivalnem prostoru, ste lahko prepričani, da se vam bo nakup vrhunske nemške kuhinje Dassbach obrestoval.


Vabljeni na našo spletno stran!

 

 

A-LES d.o.o. | Izdelava klasičnih in modernih kuhinj nemške kakovosti po meri - povezave do naše spletne strani:

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Gorjupova ulica 1
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
+386(05)90 44 620
041 442 677
Seznam fraz
moderne in funkcionalne kuhinje, izdelava kuhinj po naročilu, vrhunske nemške kuhinje
ZEMLJEVID