Klasične kuhinje po meri vam brezpogojno jamčijo kvaliteto

Si želite imeti vrhunsko klasično kuhinjo po meri? Vam je najpomembnejše, da za svoj denar dobite vrhunsko kvaliteto? Vam je pomembno, da ima podjetje, ki vam bo klasično kuhinjo po meri izdelalo, dolgo tradicijo? Če ste na vsa ta vprašanja odgovorili pritrdilno, potem je zagotovo najbolje, da vam vašo novo klasično kuhinjo po meri izdela naše podjetje. Prodajamo namreč prvovrstne nemške kuhinje Dassbach. Pri nas izdelava kuhinj vedno poteka po naročilu. Za svoj denar boste dobili prvovrstno kvaliteto, saj prav mi izdelujemo najlepše kuhinje. Poleg klasičnih kuhinj po meri izdelujemo tudi moderne kuhinje po meri. Če denimo želite novo kuhinjo z otokom, vas prijazno vabimo, da se oglasite pri nas in naročite izris kuhinje po meri, kar je prvi korak do vašega naročila.

 

Klasične kuhinje po meri za tiste, ki zahtevajo najboljše

Izdelava kuhinj po naročilu pri nas poteka v skladu s sistemom, ki ga uspešno nadgrajujemo že osem desetletij. Naše kuhinje so nemške. Splošno znano je, da so Nemci zelo natančni in da brezpogojno zahtevajo kvaliteto. Če se boste pri nas odločili za izdelavo kuhinje po naročilu, boste deležni prav tega: brezpogojne natančnosti in vrhunske nemške kvalitete. Vse kar je manj od tega, je za nas nesprejemljivo.

 

Klasične kuhinje po meriKuhinje z otokom so v zadnjem času vse bolj priljubljene

V zadnjem času, ko po televiziji gledamo vse več kuharskih serij in resničnostih šovov, poskušamo vse bolj posnemati profesionalne kuharje. Ne le pri kuhanju, marveč tudi pri izboru kuharskih pripomočkov in pri postavitvi kuhinj. Kuharski profesionalci prisegajo na kuhinje z otokom, saj te kuhinje omogočajo bistveno več prostora in okretnosti pri kuhanju. Dassbach kuhinje z otokom so gotovo tiste, ki so vredne vašega cenjenega denarja. Izdelava kuhinje po naročilu pri našem podjetju vam bo zagotovila estetsko prvovrstnost, visoko kvaliteto in pregovorno nemško natančnost. Ne odlašajte in naročite izris kuhinje po meri. Če želite kuhinjo z otokom ali morda klasično kuhinjo po meri, se oglasite pri nas, ki se z izdelavo kuhinj po naročilu ukvarjamo že več kot tri četrt stoletja.

 

 

Kuhinje A-LES d.o.o. | Klasične kuhinje po meri z nemško natančnostjo – povezave do naše spletne strani:

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Gorjupova ulica 1
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
+386(05)90 44 620
041 442 677
Seznam fraz
Klasične kuhinje po meri, kuhinje z otokom, izdelava kuhinj po naročilu.
ZEMLJEVID