Kvalitetna polnila oz. filamenti za 3D tiskalnik

Izbirate lahko med različnimi materiali, proizvajalci in barvami

3DPrintshop.si je spletna trgovina, ki vam omogoča nakup 3D tiskalnikov in številnih izdelkov, ki so povezani z njimi. Tako boste v naši ponudbi našli tudi polnila za vaš 3D tiskalnik po zelo ugodnih cenah.

Polnila za 3D tiskalnik Printplus

3D tiskalnik filament oz polniloV naši spletni trgovini boste našli 3D tiskalnik filamente Printplus, ki so bili posebej zasnovani za 3D tiskalnike podjetja 3Dfactories. Izbirate lahko med dvema vrstama plastike - PLA in ABS. Polnilo za 3D tiskalnik PLA je izdelano iz koruznega škroba ali sladkornega trsa, biološko razgradljivo, ne oddaja neprimernega vonja in je primerno za tiskanje manjših objektov. Plastično polnilo za 3D tiskalnik ABS je primerno za tiskanje tudi nekoliko večjih objektov, odlikuje ga odpornost na udarce ter številne kisline in baze, priljubljen je pri 3D tiskanju s ciljnim nalaganjem. Polnilo za 3D tiskalnik Printplus je izdelano v Evropski uniji. Zagotavljajo vam kvalitetno in natančno 3D tiskanje. Poleg tega so zapakirana v okolju prijazno pakiranje. Polnilo za 3D tiskalnik cena polnil Printplus je zelo ugodna. Izbirate lahko med več kot 10 barvami za 3D tiskalnik filament in med različnimi debelinami (1,75 mm in 3,00 mm).

Polnila za 3D tiskalnik NinjaFlex

3D tiskalnik filamenti ameriškega proizvajalca Fenner Drives veljajo za najnovejša in najbolj revolucionarna polnila za 3D tiskalnike na trgu. Odlikujejo jih številne pozitivne lastnosti ABS in PLA polnil, vendar se od njih razlikujejo po neverjetni fleksibilnosti. Poleg tega bo 3D tiskanje s polnili NinjaFlex izredno natančno, izdelki pa gladki na otip. Če potrebujete plastične izdelke z elastično, gumijasto strukturo, potem bodo polnila Ninjaflex prava izbira za vas. V naši spletni trgovini 3DPrintshop.si boste našli 3D tiskalnik filamente NinjaFlex za 3D tiskalnike v številnih barvah, ki zadovoljijo vse okuse in zahteve.

V kolikor imate težave pri izbiri primernega polnila - 3D tiskalnik filamenta za vaš izdelek, se lahko posvetujete z našimi zaposlenimi, ki so strokovnjaki na tem področju in vam bodo z veseljem ponudili koristne nasvete in pojasnila.

3DPrintshop | 3D tiskalnik filament, polnilo za 3D tiskalnik, polnilo za 3D tiskalnik cena - povezave na našo stran: