Končno so vam tudi 3D tiskalniki dosegljivi - prodaja po dostopni ceni

3D tiskalniki so na trgu prisotni že vrsto let, vedar še vedno velja prepričanje, da je to za vsakdanjo rabo predraga, in zato nedosegljiva tehnologija. Ampak temu ni tako. V podjetju 3D Printshop veliko energije vlagamo v to, da vam z našimi rešitvami vsi cilji postanejo dosegljivi. Omogočamo vam 3D tiskalnike, katerih cena vam je dostopna, ne glede na to, ali jo želite uporabljati za vsakdanjo uporabo doma, za hobi, arhitekturno pisarno, oblikovalsko podjetje ali kako drugače.

3D tiskalniki in skenerji za ustvarjanje predmetov po vaših željah

Naša vizija je razširiti poznavanje uporabnosti tridimenzionalne tehnologije, saj je z njo mogoče ustvariti stvari, ki si jo do sedaj niste niti predstavljali. Za to je potrebna zgolj vaša ustvarjalnost, domišljija, kanček računalniške spretnosti ter kakovostni 3D tiskalniki ali skenerji, v prodaji tudi pri nas, katerih dostopna cena vam je pri nas zagotovljena. S tridimenzionalnimi tiskalniki lahko oblikujete in tiskate predmete povsem po vaših željah, pa naj gre za ovitek za mobilni telefon, nakit ali pa posodico za shranjevanje.

NAMIZNI 3D TISKALNIKI PO DOSTOPNIH CENAH

Prodaja različnih modelov - 3D tiskalniki tudi v obliki 3D pisala

3D tiskalniki - ugodna cenaV 3D Printshopu nudimo različne modele tridimenzionalnih tiskalnikov. Namizni tiskalnik DeeGreen češkega proizvajalca Be3D je trenutno najbolj tehnično dovršen tiskalnik na našem trgu, saj je varen in prijazen uporabniku. Od proizvajalca 3Dfactories se pri nas prodajajo številni 3D tiskalniki, med drugimi tiskalnika Easy3DMaker Red in Easy3DBaker Black, preko katerih tiskate modele, ki ste jih zmodelirali v programu CAD. Razvojnim podjetjem, arhitektom in oblikovalcem je namenjen model Profi3DMaker istega proizvajalca, ki lahko tiska tudi objekte do 400 mm dolžine in 260 mm širine. Od istega proizvajalca pa nudimo tudi 3D pisalo 3D SIMO, ki ga lahko uporablja prav vsakdo.

3D SIMO je 3D pisalo, s katerim boste lahko ustvarjali kar doma - cena

Cena 3D pisala 3D SIMO, ki ima podobno vlogo kot 3D tiskalniki, le da z njim 3D podobe rišemo kar ročno, znaša zgolj približno 150 €, tako da je dostopna res vsakomur. Filmčke s prikazom ustvarjanja s 3D pisalom in z drugimi tiskalniki lahko najdete na naši spletni strani (http://www.3d-printshop.si), druge tridimenzionalne tiskalnike pa si predhodno lahko ogledate tudi na sedežu našega podjetja.

Vabljeni!

3D Printshop | Prodaja 3D tiskalnikov po dostopni ceni - povezave do naše spletne strani: