Sodobni namizni 3D tiskalniki

Ugodna 3D tiskalniki cena, ki prepriča vsakogar

Ste podjetje, ki potrebuje namizni 3D tiskalnik za izdelavo plastičnih prototipov izdelkov? Ste morda tehnološki zanesenjak, ki rad preizkuša najnovejše dosežke tehnologije? Ali pa preprosto verjamete, da bodo v prihodnosti namizni 3D tiskalniki postali del našega vsakdana in bi se radi že danes seznanili z vsemi prednostmi, ki jih tehnologija 3D tiskanja prinaša uporabnikom? Za vsakega izmed prej naštetih se bo v naši ponudbi našel primeren 3D tiskalnik, ki bo ustrezal željam in potrebam posameznika.

 

namizni 3d tiskalniki cenaZ razvojem 3D tiskanja na trg vstopa vse več proizvajalcev, ki v tehnologiji vidijo velik potencial, sorazmerno s tem pa se tudi nižajo cene 3D tiskalnikov. Namizne 3D tiskalnike vam v naši spletni trgovini ponujamo po ugodnih in konkurenčnih cenah. Poleg tega vam nudimo tudi pestro izbiro 3D plastičnih polnil različnih proizvajalcev in barv ter različne dodatke za 3D tiskanje, kot so 3D lepilo (za oprijem modelov na  tiskalno posteljo), SD kartica in brezprekinitveno napajanje UPS. SD kartica in UPS naprava preprečujeta, da bi v primeru izpada električne energije prišlo do prekinitve 3D tiskanja in s tem do izgube dragocenega časa in denarja. 3D tiskalniki cena je ugodna, nudimo vam tudi servisiranje. Če potrebujete podporo in pomoč pri uporabi 3D tiskalnika, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali. Za pomoč nas lahko kontaktirate na support@3d-printshop.si ali pa si preberete navodila za ravnanje s 3D tiskalnikom, ki so objavljene na naši spletni strani.

 

NAMIZNI 3D TISKALNIKI ZA VSAKOGAR

 

3D tiskanje na vašo zahtevo

V kolikor nimate namiznega 3D tiskalnika in ga ne želite kupiti, vam nudimo tudi 3D tiskanje plastičnega izdelka po vašem digitalnem načrtu. Izdelke izdelamo na vašo željo iz plastike ABS ali PLA, izbirate pa lahko tudi med različnimi barvami filamenta. Če imate pri odločitvi glede primernega materiala za vaš izdelek težave, se obrnite na naše strokovnjake, ki vam bodo z veseljem ponudili nasvete. Izpolnite obrazec, ki se nahaja na naši spletni strani, dodajte datoteko v .stl formatu in v 24 urah lahko že pričakujete našo nezavezujočo ponudbo.

 

3DPrintshop | 3D tiskalniki cena, namizni 3D tiskalniki, 3D tiskanje – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Kresnice 90
1281 Kresnice
Spletna stran
E-pošta
+386 31 536 973
Seznam fraz
3D tiskalniki cena, Namizni 3D tiskalniki, 3D tiskanje
ZEMLJEVID