3d tiskalniki tiskajo tridimenzionalne objekte

3d tiskalniki so naprave, ki tiskajo oz. izgrajujejo tridimenzionalne trdne objekte. V primerjavi z drugimi postopki lahko s 3d tiskanjem hitreje, natančneje in bistveno ugodneje ustvarjamo prototipe, izdelke in predmete za vsakdanjo rabo. 3d tiskalniki lahko za tisk uporabljajo veliko različnih materialov, njihova izbira pa je odvisna od zmogljivosti in tipa tiskalnika. Najpogosteje uporabljena materiala na domačih 3d tiskalnikih sta plastiki PLA in ABS. Bolj ustvarjalni se lotevajo tudi tiskanja z lesom, glino, porcelanom in celo s čokolado.
Plastika PLA (polilaktid) je material na osnovi obnovljivih virov, npr. koruznega škroba ali sladkornega trsa, zaradi česar je PLA biorazgradljiva snov. Ker med tiskanjem ne oddaja kakršnegakoli vonja, je uporaba PLA primerna prav za vse prostore, tudi za pisarne. Tudi vsestranski ABS (akrilonitril butadien stiren) je uporaben za izdelavo raznovrstnih predmetov, med najbolj znanimi izdelki pa so zagotovo Lego kocke. Odlikuje ga predvsem odpornost na udarce.

3d tiskalniki cena vse bolj pada

Uporaba 3d tiskalnika je iz dneva v dan enostavnejša in uporabniku prijaznejša, zato so tako domači razvijalci kot strokovnjaki prepričani, da bodo v prihajajočih letih 3d tiskalniki našli svoje mesto v vsakem domu. Temu botruje tudi vse bolj dostopna cena, ki se je v zadnjem času znatno znižala. Tako so danes že dostopni modeli s ceno, nižjo od 2000 evrov, pojavili so se celo 3d tiskalnikicena -za manj kot 1000 evrov. Čeprav še ni povsem jasno, koliko trga bodo zajeli, se bodo njihove cene v prihodnje najverjetneje še znižale.

VEDNO BOLJ UGODNI 3D TISKALNIKI

3d tiskalnik prodaja tiskalnikov za vse namene

3d tiskalniki cena in prodajaPoleg 3d tiska vam v podjetju 3D Printshop nudimo tudi 3d tiskalnike, namenjene za dom in pisarno, pa tudi za industrijo. Poleg modela Visoin3D sta na voljo tudi robustna 3d tiskalnika Easy3Dmaker in Profi3Dmaker, ki z nalaganjem plasti plastike ustvarjata 3D modele, predhodno zmodelirane v CAD programu. Kakovostna izdelava in natančnost bosta kos še tako zahtevnim projektom.
3d tiskalniki lahko tiskajo z ABS plastiko in PLA plastiko premera 1, 75 milimetra. Na računalnik jih lahko priklopimo s pomočjo USB kabla, lahko pa tiskate tudi brezžično prek SD kartice. Medtem ko Easy3Dmaker omogoča tiskanje objektov do 230 milimetrov višine, pa Profi3Dmaker omogoča tiskanje objektov do 400 milimetrov dolžine in 260 milimetrov širine.

Obiščite nas na sedežu podjetja, kjer si lahko 3d tiskalnik ogledate, hkrati pa se prepričate, da je 3d tiskalnikprodajapri nas res ugodna.
Vabljeni tudi na našo spletno stran!


3D Printshop | 3d tiskalniki, 3d tiskalniki cena, 3d tiskalnik prodaja - povezave do naše spletne strani: