3D printerji Slovenija vedno bolj dostopni in priljubljeni

3D printerji so tiskalniki različnih velikosti, ki s pomočjo modeliranja v računalniškem programu ter določenega polnila v tiskalniku, ustvarijo modele vseh oblik in velikosti. S 3D printerji lahko ustvarite modele v obliki nakita, predmetov, živali ali objektov po vaših željah. Model sami ustvarite v računalniškem programu, 3D printer, ki je preko našega podjetja na voljo tudi v Sloveniji, pa ostalo naredi za vas.

3D printanje za industrijo, šolo, dom in kreativnost na vseh področjih

3D printerji SlovenijaČe tridimenzionalnih tiskalnikov do sedaj niste poznali, ste zamujali možnost ustvarjanja modelov po svojih željah in kreativnega izražanja. Za industrijo nudimo 3D printer Slovenija Profi3DMaker, ki lahko tiska objekte do dolžine 400 mm in širine 260 mm, tiska pa z ABS plastiko in PLA plastiko premera 1,75 mm. Za nekoliko manj profesionalno uporabo nudimo nekoliko bolj robusten Easy3DMaker tiskalnik, ki prihaja v dveh različicah - rdeči in črni. Ta omogoča 3D printanje do 230 mm v višino, kos pa bo tudi izredno zahtevnim projektom. Omenjeni 3D printerji so delo proizvajalca 3D factories, ki izdeluje tudi 3D pisalo 3D Simo, s katerim modele lahko rišete kar ročno.

Naj vam bo 3D printanje v pomoč pri raznih projektih s 3D printerji

Poleg omenjenih tridimenzionalnih tiskalnikov vam je pri nas na voljo tudi DeeGreen 3D tiskalnik, ki velja za tehnično najbolj dovršenega na našem trgu. Je delo češkega proizvajalca Be3D, ki je z inovativnimi rešitvami na področju varnosti in prijaznosti do uporabnika ustvaril zares funkcionalen 3D printer. Slovenija tako ni izvzeta pri ponudbi tridimenzionalne tehnologije, saj si 3D printanje lahko privoščite tudi pri nas. V pomoč vam bo pri raznih projektih, tako v industrijski proizvodnji kot v šolskem procesu ali pri domačem ustvarjanju.

3D printanje vam omogočamo tudi, če niste lastnik katerega od 3D printerjev

Tistim, ki še niste lastniki katerega od 3D tiskalnikov, omogočamo storitev 3D tiska vaših modelov po naročilu. V naši spletni trgovini izpolnite formular in v 24 urah vam bomo poslali ponudbo. Cena se oblikuje na podlagi vaših predloženih datotek in podatkov.

3D printerji Slovenija in dodatna ponudba s šolanjem

Ob nakupu 3D printerja v Sloveniji vam priporočamo še dodatno ponudbo, ki vključuje priklop, instalacijo programa in kalibracijo tiskalnika v vrednosti 50 € ali pa poleg tega še šolanje o 3D printanju v vrednosti 100 €.

Vabljeni k ogledu naše spletne strani (http://www.3d-printshop.si/) in k nakupu naših izdelkov.

3D Printshop | Nakup 3D printerja v Sloveniji vključuje tudi priklop - povezave do naše spletne strani: